Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jak byc atrakcyjnym w oczach kobiet - Wasze patenty
Autor Wiadomość
bear834 

Wysłany: Pią 23 Paź, 2015   Jak byc atrakcyjnym w oczach kobiet - Wasze patenty

Witam,
luzny temat - Wasze sposoby na sprawienie aby w oczach kobiet byc bardziej atrakcyjnym. Nie tylko wielkoscia penisa zyje czlowiek;)

moje top 5:

- ladna sylwetka (niski bf, wyrzezbione cialo - brzuch! szcegolnie)
- pasja (hobby cokolwiek oryginalnego a nie tylko siedzenie przed tv)
- pewnosc siebie (czasem trzeba powiedziec nie ;)
- umiejetnosc sluchania (czasami dluugie godziny)
- gruby portfel (niestety :(

mony1212 

Wysłany: Pią 23 Paź, 2015   

-Mieć charakter,potrafić odpowiedzieć Nie ,jeżeli Ci coś nie pasuje
-być wysportowanym (siłownia-dla poprawy masy mięśniowej,trening cardio chociażby do dłuższych wojaży podczas seksu ;)
-czyste ubranie
-ładny zapach
-odpowiednia fryzura
-czyste buty
-wyraźna mowa
-mieć poczucie humoru
-nie być nieudacznikiem życiowym,który na piwo musi pożyczać od kolegów
- mieć finezje seksualną tzn nie popadać w rutynę,uprawiać seks w różnych miejscach np w lesie,pociągu,kinie,próbować różnych pozycji,zabawek...itp
-potrafić sluchać
-mieć zainteresowania
-a przede wszystkim być szczerym,mieć honor i własną godność,aby być wyzwaniem dla kobiety ;)

Aniaxpo 

Wysłany: Sob 24 Paź, 2015   

Temat ciekawy, aczkolwiek pachnący ogólnikami. Jasne, że kobiety wolą tych ładnych a nie brzydkich, tych z sukcesami a nie niedorajdy, tych inteligentnych a nie... itd. Tyle, że to tak ogólnie... ja znam gościa przystojnego, wykształconego, zamożnego i całe życie samotnego. Ja pytanie bym zmodyfikował i skierował je głównie do praktyków, uwodzicieli czy jebaków jak kto woli- co robicie, że kobiety do was lgną ? Jak zaczynacie rozmowę, co robicie dalej? Oczywiście pytam praktyków, bo przeczytać sobie książeczkę typu NLS czy jakiś Pua turbo uwodziciel albo przytoczyć rozmowę z przechwalającym się kumplem może każdy. Też mnie to zawsze zastanawiało- znam np takiego gościa, który gdzie nie pójdzie tam sobie laskę znajduje. Brat pozna go z jakąś koleżanką z liceum już okazuje się, że 16 latka mu loda robi, pójdzie na praktykę studencką do jakiejś adwokatki i już 50 letnia rozwódka da od tyłu, tu koleżanka z pracy tam jeszcze inna. Pytanie jak on to robi, odpowiada wystarczy być sobą. Tylko co to znaczy u jebaki być sobą, lub jak to zadał pytanie autor tematu- jak być atrakcyjnym w oczach kobiet?

penis.com.pl
andropenis
mony1212 

Aniaxpo, Odpowiedz jest jedna być pewnym.Dążyć do seksu małymi krokami.Rozmowa-dotyk-seks.Kobieta musi wiedzieć,że chcesz seksu od niej.Mężczyzna,który dodaje elementy dotykowe zdobywa zaufanie kobiety.Przytulenie,szturchnięcie lekkie łokciem itp po samej rozmowie,bez podtekstów seksualnych (bez przesady ) to laska,może wrzucić Cię do wora z napisem "przyjaciel".Ania po prostu dowiedz się,podpytaj co on takiego robi,jak on mniej więcej wygląda? itp a się dowiesz :)
Teraz pełno na necie pseudo trenerów uwodzenia,którzy uwodzą chyba tylko przed kamerą....aby hajs zyskać,a oni mają tyle do uwodzenia co piernik do wiatraka .

Aniaxpo 

Mony, pytanie zasadnicze- Ty w ten sposób zdobywasz kobiety z dużymi sukcesami, że je dotykasz czy po prostu zacytowałeś poradę uwodzicieli teoretyków o teorii tzw. eskalacji dotyku? Co do pewności siebie to też ogólnik, nieraz widziałem sytuacje gdy pewny siebie gość robił z siebie błazna i nic więcej.

mony1212 

Aniaxpo, Ze swojego dotychczasowego doswiadczenia. Nie jestem PUA .Nie bawie się w to,ale coś na temat podrywu wiem.Oczywiście co najważniejsze musisz zainteresować dziewczynę rozmowę a nie na dzień dobry sciskac ją za posladki, albo się tulic,wtedy fakt wyjdzie się na idiote.Tak jak napisałes trzeba być soba, byc zagadką dla kobiety.W klubach,gdy laska jest pijana taki lodzik może przejsc,gdyż dokładnie nad sobą nie będzie panowac.Zresztą nie poplecam szukac porzadnej dziewczyny w klubach...ale coz różne są gusta..

Aniaxpo 

Wiesz to akurat jasne, nikt raczej nie pomyśli by na dzień dobry łapać kobietę za pośladki. Natomiast czy zainteresowanie kobiety rozmową to klucz do sukcesu- wątpię - wielu mężczyzn rozmawia na interesujące tematy z kobietami i nic z tego nie ma .

mony1212 

Aniaxpo, Jak już pisalem trzeba w późniejszym etapie rozmowy ciagnac ją na tematy seksuapne. Żadna kobieta sama nic nie zapropnuje

redman32 

Mi się wydaje, że najbardziej istotne to nie popełniać błędów, zwłaszcza na początku znajomości, bo już może nie być okazji, by je naprawić :)
- jeśli z laską zamierzasz wypić w barze 4 browary, to niech każdy będzie w innym pubie, bo przy czwartym w tym samym miejscu będzie już znudzona
- w miarę możliwości jak najszybciej oblookać ją na facebooku, google, naszej klasie, gdziekolwiek żeby poznać co lubi, czego nie lubi, gdzie na wakacjach była, czym się zajmuje. Oczywiście nie możesz lasce powiedzieć "przeorałem cały internet i wiem o Tobie wszystko" ale przynajmniej wiadomo o co można ją zapytać i jakie tematy będą dla niej ciekawe
- niech laska siada pierwsza, a ty usiądź tak, żeby jej torebka ci nie zawadzała :)
- laski lubią się dotykać i przytulać
- ulubionym tematem kobiety jest gadanie o sobie i lubią, kiedy facet się tym interesuje, byle tylko to nie wyglądało na przesłuchanie
- laski z dużym biustem lubią nim szpanować ;) większość facetów boi się na to nawet zwrócić uwagę, ale przecież po to ona zakłada bluzkę z dekoltem do pasa, żeby facetowi się podobało
- kobiety lubią łaskotanie, to dobry sposób żeby zacząć ją dotykać
- piorunujący efekt można uzyskać, kiedy facet przytula się do kobiety, a ona czuje przez spodnie jak stoi mu kutas :) na randki zakładać luźne bokserki!
- kobiety lubią rozmowy o seksie, byle nie od razu. Po piwie lub dwóch już jest ok. Przy czym dobrze jest mówić w stylu moja koleżanka/kolega kiedyś robił to i owo, a nie ja/ty, bo może to być dla niej zbyt bezpośrednie. Chodzi o to, by laska zaczęła sobie wyobrażać dobry seks, a wtedy nabierze na to ochotę
- nie zachowywać się jak desperat i niewyżyty ruchacz!!! miej wyjebane a będzie ci dane! kobieta musi wiedzieć, że masz koleżanki i jak nie ona to będzie inna. Nigdy nie pokazywać zazdrości, bo wtedy wszystko stracone :P

Aniaxpo 

Redman, racja . Tyle tylko, że Ty piszesz o drugiej fazie. Jeżeli dziewczyna daje Ci się zaprosić na piwo czy do domu to oznacza, że jest wstępnie na tak. Jeżeli kobiecie nie przypadasz do gustu to się wykręci. W przypadku mojego kumpla (zaproszenie na piwo) były to najpierw trzy choroby pod rząd, potem chroniczny brak czasu, następnie, że ma chłopaka (choć prawdopodobnie go nie miała). Tak więc słusznie napisałeś, że dajesz radę jak nie popsuć początku znajomości. Pytanie jak to robią wytrawni uwodziciele, że potrafią zacząć znajomość męsko-damską mając 30 lat zarówno z kobietą 16 letnią jak i 50 letnią. Na co stawiacie- na wygląd i szeroko pojęte cechy osobiste czy też na jakiś konkretny sposób ?

on.air 

Aniaxpo ma rację. Nie wystarczy być zadbanym i bogatym żeby skupiać wokół siebie kobiety. Ja wprawdzie nie jestem bogaty ale zawsze staram się wyglądać w miarę elegancko (czyt. zawsze czyste, wyprasowane i kolorystycznie dobrane ciuchy, tak żeby podprogowo zadziałać na zmysł estetyczny który PODOBNO kobiety mają silniej rozwinięty, do tego delikatne perfumy, zawsze czyste i ułożone włosy), jestem wykształcony (studia dr), mogę dużo sobą zaprezentować i na wiele tematów się wypowiedzieć i pomimo że niejedna dziewczyna i nawet faceci mówili, że jestem przystojny, to cały fenomen polega na tym, że żadna dziewczyna nie jest chętna żeby ze mną być.
Bardzo prawdopodobne jest to, że kobiety pomimo deklaracji, że wolą mężczyzn ułożonych, romantycznych i zadbanych, to tak naprawdę jednak jakiś naturalny zmysł pociąga ich do tych skurczybyków, którzy je zerżną i zostawią, albo będą je traktować jak prywatne prostytutki. To jest jakiś dziwny instynkt, według którego chyba od takich osobników sztyni na odległość testosteronem, bo zachowują się jak archaiczne samce przeznaczone do łowów i prokreacji... no jest to jakiś fenomen dziwny.

redman32 

on.air napisał/a:
Bardzo prawdopodobne jest to, że kobiety pomimo deklaracji, że wolą mężczyzn ułożonych, romantycznych i zadbanych, to tak naprawdę jednak jakiś naturalny zmysł pociąga ich do tych skurczybyków, którzy je zerżną i zostawią, albo będą je traktować jak prywatne prostytutki. To jest jakiś dziwny instynkt, według którego chyba od takich osobników sztyni na odległość testosteronem, bo zachowują się jak archaiczne samce przeznaczone do łowów i prokreacji... no jest to jakiś fenomen dziwny.

Kobiety nie lubią facetów przewidywalnych. Takich co będą cierpliwie czekać na spotkanie, zawsze chętni by pomóc z każdą pierdołą, dostępni 24h na dobę - tacy goście są po prostu nudni. Wtedy kobieta jest zbyt pewna swego, zakręci sobie faceta wokół palca, zagoni pod pantofel i przyklei mu na czoło etykietę "służący". W najlepszym wypadku taki facet trafi na ławkę rezerwowych ruchaczy, którzy dostaną pozwolenie na bzykanie, kiedy akurat będzie miała chcicę.

Kobiety facetów, których nie mogą zbyt łatwo prześwietlić. Takich, który mają swoje życie, a kobieta jest ich częścią, a nie całym światem. Kobiety też mają instynkt łowcy i chcą zapolować na takich typów, którzy nie są zbyt łatwi. Dla takiego faceta będą się malować 2 godziny przed randką, żeby następnego dnia stwierdzić, że warto było. A kiedy facet spotyka się ze swoimi kolegami, to ona myśli czy na pewno jest z kolegami czy może poznał jakąś fajną koleżankę, no bo przecież na takie ciacho laski same lecą. W ten sposób laska nakręca się różnymi emocjami, bo nie wie, czego ma się spodziewać :)

on.air 

redman32 bardzo pozytywna i książkowa wizja świata ;) każdy przypadek trzeba by jednak badać inaczej bo różni są ludzie.
No chociażby tu:
redman32 napisał/a:
A kiedy facet spotyka się ze swoimi kolegami, to ona myśli czy na pewno jest z kolegami czy może poznał jakąś fajną koleżankę, no bo przecież na takie ciacho laski same lecą.

Niektóre może tak myślą, ale chyba większość jest chorobliwie i bezrefleksyjnie zazdrosna, bo zazdrość jest jakąś naturalną reakcją organizmu... szczególnie nieopanowaną, a skoro kobiety kierują się uczuciami no to o czymś racjonalnym nie ma mowy :)

penis.com.pl
viamax
mony1212 

redman32 napisał/a:
on.air napisał/a:

Kobiety nie lubią facetów przewidywalnych. Takich co będą cierpliwie czekać na spotkanie, zawsze chętni by pomóc z każdą pierdołą, dostępni 24h na dobę - tacy goście są po prostu nudni. Wtedy kobieta jest zbyt pewna swego, zakręci sobie faceta wokół palca, zagoni pod pantofel i przyklei mu na czoło etykietę "służący". W najlepszym wypadku taki facet trafi na ławkę rezerwowych ruchaczy, którzy dostaną pozwolenie na bzykanie, kiedy akurat będzie miała chcicę.

Kobiety facetów, których nie mogą zbyt łatwo prześwietlić. Takich, który mają swoje życie, a kobieta jest ich częścią, a nie całym światem. Kobiety też mają instynkt łowcy i chcą zapolować na takich typów, którzy nie są zbyt łatwi. Dla takiego faceta będą się malować 2 godziny przed randką, żeby następnego dnia stwierdzić, że warto było. A kiedy facet spotyka się ze swoimi kolegami, to ona myśli czy na pewno jest z kolegami czy może poznał jakąś fajną koleżankę, no bo przecież na takie ciacho laski same lecą. W ten sposób laska nakręca się różnymi emocjami, bo nie wie, czego ma się spodziewać :)

w 100% się z Tobą zgadzam.Kobiety kierują się emocjami.Będąc dla kobiet wyzwaniem będziesz atrakcyjnym

Heretyk 

mniej wyjebane a bedzie ci dane chyba najbardziej opisuje to co chca kobiety moim zdaniem z mojego doswiadczenia.

Odpowiedz do tematu