Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Owłosiony czy ogolony + 2 inne pytania ?
Autor Wiadomość
18Shy 

Wysłany: Pią 02 Paź, 2015   Owłosiony czy ogolony + 2 inne pytania ?

Jak wolicie, żeby chłopak był wydepilowany czy żeby miał trochę owłosienia ?
Osobiście wole owłosionych panów (Podniecają mnie tzw "daddy") ale ja depiluje się bardzo często.( Ostatnio trochę lenistwo no ale dzisiaj w końcu się wydepilowałem i tak mi wpadło do głowy te pytanie. )

I jeszcze pytania odnośnie wieku i pozycji, wolicie młodszych czy starszych ( ja starszych ) i czy wolicie być pasywni czy aktywni ( ja pasywny ) ?

fifinow88 

Wysłany: Pią 02 Paź, 2015   

ja wolę kobiety :D wydepilowane :lol: ;)

18Shy 

Wysłany: Pią 02 Paź, 2015   

O kobietkach oczywiście też jest mowa pomimo tego, że zapomniałem dodać w temacie :P
Jestem bi i jeżeli chodzi o kobietę to też wole wydepilowane.

penis.com.pl
masturbator
Kuba85 

Wysłany: Sob 03 Paź, 2015   

18Shy, Jak ogolony to wstawiaj zdjęcia w odpowiednim temacie ;)

Ja zawsze na zero gole i żadna jeszcze nie narzekała na łysego wacka.
Czy to kobieta czy facet to moim zdaniem całkowita depilacja jest najbardziej higieniczna.

tygrysek007 

Wysłany: Nie 04 Paź, 2015   

Witam ja nie gole i uważam że kutas jest bardziej sexy z włoskami ... kobiety tez mi nie przeszkadzają jak są nie wydepilowane... aa co do chigieny to rozumiem że jak ogolony to myć nie trzeba ???

onesa 
onesa

Wysłany: Pon 05 Paź, 2015   

Na włosach dużo więcej osiada bakterii i innych takich rzeczy, przez co trudniej zachować higienę. Aczkolwiek, osobiście zauważyła, że przy goleniu na zero znacznie łatwiej złapać też infekcję.
jeśli chodzi o faceta, to może być wygolony, ale jeśli już, to całkiem i na gładko, bo nie ma nic gorszego, niż podrapać się o odrastające włoski.

tygrysek007 

pewnie masz racje z tymi bakteriami ale nie uwazasz ze facet który ma owlosione nogi klate i ręce a ma wygolone na zero krocze wyglada komicznie?
Ja od jakiegos czasu uzywam płynu do dezynfekcji w żelu i raczej jest ok a higiena codzienna to i tak podstawa

Kuba85 

tygrysek007 napisał/a:
aa co do chigieny to rozumiem że jak ogolony to myć nie trzeba ???
Co do Higieny to myć trzeba się zawsze trzeba. W przypadku ogolonego miejsca pot który jest tam wytwarzany szybko wysycha na skórze nie powodując namnażania się bakterii. W przypadku gdy znajdują się tam włosy poty nie wysycha tak szybko tylko przenosi się na te włosy i przy lekko obniżonej temperaturze nie wysycha tak szybko, powstaje idealne środowisko (ciepło + wilgoć) na rozwój większej ilości bakterii. Po całym dniu pracy osobnik który jest ogolony nie będzie wydawał tak przykrych zapachów ze swojego krocza jak osobnik owłosiony. Oczywiście że prysznic zmienia wszystko ale pocenia nie zatrzymasz, a myć się co godzinę lub dwie to raczej mało realne.

tygrysek007 

tak ale ja chyba bardziej w szkole uważałem i pamietam że flora bakteryjna jest potrzebna , wydaje mi sie że nasze społeczeństwo popadło troszke w paranoje... może za dużo filmów gdzie wszystkie dziewczyny są wydepilowane????
Czasem jak czytam to forum to mam wrażenie że czesto sie wypowiadaja hmmm... maloletni?? :?:

[ Dodano: Pon 05 Paź, 2015 ]
a i założe sie że jak ktoś jest wygolony na zero to po całym dniu pracy też pachnie mało przyjemnie :D

Kuba85 

Co do małolata to nie do mnie choć cztery lata różnicy jest między nami jeżeli wiek podany przez Ciebie jest prawidłowy.
Co do zapachu to mogę się śmiało założyć tylko po co? Nie zamierzam nikogo przekonywać do golenia. wolnoć Tomku w swoim domku.

onesa 
onesa

Wysłany: Wto 06 Paź, 2015   

tygrysek007, wiadomo, że jeśli człowiek jest cały owłosiony, to dziwnie wygląda, jak tylko tam się ogoli. Z drugiej strony jak ktoś jest cały owłosiony i poci się całym ciałem, to też powinien się częściej myć, bo wówczas, że tak powiem, będzie bardziej śmierdział potem. A pod pachami to już w ogóle.

Odpowiedz do tematu