Czarna plama na napletku. |
Autor | Wiadomość |
Humanpl Dołączył: 25 Wrz 2015 Posty: 5 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 25 Wrz, 2015 Czarna plama na napletku. |
|
| Witam. Mam to juz dlugi czas i zastanawiam sie co to jest? Wydaje mi sie ze nagle pewnego dnia to zobaczylem z rok - dwa lata temu i tak sobie jest, ale ostatnio wydaje mi sie ze jest ciemniejsze nic mni nie boli nie mam zadnych problemow | | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Sob 26 Wrz, 2015 |
|
| Moim zdaniem, to tylko przebarwienie (ciemniejszy pigment). Obserwuj to po prostu i gdyby coś się zmieniło to zasięgnij porady lekarza. Przypuszczam, że masz to od urodzenia. Z wiekiem takie miejsca potrafią ciemnieć (ja też mam takie na spodzie penisa) i pewnie dlatego zauważyłeś to dopiero nie tak dawno.
Na marginesie bardzo przyjemny penis i ładne dłonie (właściwie dłoń).
Pozdrawiam | |
| |
 |
Humanpl Dołączył: 25 Wrz 2015 Posty: 5 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 26 Wrz, 2015 |
|
| W czasie erekcji gdy skora sie naciaga te plamki staja sie praktycznie niewidoczne. Dziekuje za komplement pozdrawiam | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
boy2010 
Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 761 Skąd: POZNAŃ | Wysłany: Sob 26 Wrz, 2015 |
|
| jeśli podczas erekcji tego nie widać to nie masz się czym przejmować
/jak chcesz to wrzuć fotkę to porównamy jaka jest różnica/ | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.
------------------------------------------------- | |
| |
 |
Humanpl Dołączył: 25 Wrz 2015 Posty: 5 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 26 Wrz, 2015 |
|
| A te ciemne | | |
| |
 |
boy2010 
Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 761 Skąd: POZNAŃ | Wysłany: Sob 26 Wrz, 2015 |
|
| nic nie widać /chodzi o tę czarną plamkę/
a o jakie białe krostki pytasz ? /fotka niestety niezbyt wyraźna/ | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.
------------------------------------------------- | |
| |
 |
Humanpl Dołączył: 25 Wrz 2015 Posty: 5 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 27 Wrz, 2015 |
|
| Na tym zdjeciu to widac no takie krostki | | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5639 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 28 Wrz, 2015 |
|
| Mi to wygląda na mieszki włosowe, ale w sumie aż tak bardzo się nie znam, więc może ktoś lepiej poinformowany się wypowie. | |
| |
 |
|