Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Badanie penisa
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Nie 22 Sty, 2006   Badanie penisa

Pamietam kiedys jak bylem w podstawowce bylem na badaniu okresowym i lekarka sprawdzała mi ile mam jąder:) Było to całkiem miłe bo wsadziła mi rękę do gaci i macała mnie po jajkach mi oczywiscie odrazu stanął a ona sie usmiechnela:) Stąd moje pytanie będą jeszcze sprawdzac mi kiedys penisa?? pozdro:)

Gość

Wysłany: Nie 22 Sty, 2006   

nikt nieskomentuje?? wszyscy tylko przegladaja..

Szymon7 

hej! chociaz ja napisze... ja takie wrazenia mam raczej negatywne.... bo ptaka badal mi facet... :?

penis.com.pl
andropenis
Gość

no to źle trafiles :lol: :lol: :lol: ja tam milo wspominam miłe to było

skos 

Wysłany: Czw 17 Sie, 2006   

Mi też kiedyś badała lekarka ale nie czy mam jądra tylko jak wygląda mój penis czy jest wszystko porządku bo maiłem operacje na stulejkę to była 2klasa podstawówki a nie zapomnę tego bo u higienistki w gabinecie była cała moja klasa i była kolej na mnie podszedłem i pani doktor kazała mi ściągnąć spodnie i majtki więc się rozebrałem i ona sprawdzała co z moim penisem a cała klasa się na mnie patrzyła. A nikomu innemu nie kazała się rozbierać.

hildegrant

Wysłany: Czw 17 Sie, 2006   

tylko w PL moze sie cos takiego zdarzyc...jestes pewien, ze cala klasa widziala? jesli tak to wspolczuje - totalna komuna... :roll:

skos 

Wysłany: Pią 18 Sie, 2006   

No jestem pewien. Ale nie było tak źle. A po drugie w tedy o takich rzeczach nie myślałem co kumple z klasy powiedzą. A jak kazała to się rozebrałem. Wyjścia nie miałem. Ale z chęcią bym takie coś powtórzył ale w obecności samych dziewczyn. :D :D :D

rajstopmaniak

Wysłany: Pią 18 Sie, 2006   

amant jeden :D

marians

Wysłany: Sob 19 Sie, 2006   

O ile pamietam to mialem takie badanie ale w zerowce. Stalismy wszyscy chlopcy z klasy gesiego a babka po koleji z nieukrywanym usmiechem obciagal kazdemu napletek zeby sprawdzic czy ma stulejke :? niezla jazda ze tak powiem to chyba powinno sie takie badania wykonywac z kazdym osobno :lol:

Gość

Wysłany: Wto 22 Sie, 2006   

Chłopacy, a powiedzcie jak Wam to badano? Mnie też badano. Wchodziliście do gabinetu i co dalej? Ja się rozbierałem i badał mi koleś :) Fajne uczucie ;d pytał się czy się masturbuję i badał jądra i się pytał czy nie są na swoim miejscu i koniec :) a jak u Was? odpiszcie ;-)

hildegrant

Wysłany: Wto 22 Sie, 2006   

ja jestem ze starego pokolenia, kiedy bylem w szkole podst. takich badan nie przeprowadzano...
ale z tego co tu widze na 4um to wreszcie sie cos ruszylo i lekarze tudziez higienistki szkolne zaczynaja wprowadzac do okresowek badanie narzadow rozrodczych...kto by pomyslal, ze wreszcie zaczna wykonywac rozporzadzenia ministra zdrowia...ale to dobrze...tak powinno wlasnie byc, ale oczywiscie nie przy 20 swiadkach...tego polska, szkolna sluzba zdrowia jeszcze musi sie nauczyc...problem w tym, ze szkolniak jest tylko pacjentem, ten sam szkolniak "po szkole" jak przyjdzie z rodzicami do pryw. gab. to nie jest juz pacjentem, ale klientem i zachowane sa wowczas wszelkie zasady prywatnosci...
lat wiele temu, ale pamietam to (z przedszkola), gleboko zapadlo mi to w pamiec bo wspomnienie traumatyczne jak pobierano wszytkim obu plci wymaz na owsiki...rozumiem jak sie czuli ludzie w oswiecimiu...
dzisiaj sie z tego smieje, ale tak to bywa, ze dziecko ma wieksze bariery wstydliwosci niz dorosly czlowiek...

Mirek_182

Wysłany: Sro 23 Sie, 2006   

Heh.. wy macie farta, gdy ja poszlem na jakies badanie, lekarka (bardzo ladna) powiedziala ze nie bedzie mnie meczyc i rozbierac i tylko sie zapytala czy wszystko w porzadku :p A juz myslalem ze mnie troche pomaca :D

con brio

W wojsku takie badania były co pół roku. Na sali gimnastycznej cała kompania rozebrana do naga stała w szeregu a lekarz pułkowy z sanitariuszami robił przegląd. Zwracał uwage na blizny i tatuaże. Każdy musiał wypiąć tyłek i ściągnąć nalepek z penisa. Pamiętam jak jeden dobrze zbudowany kolega, gdy lekarz kazał mu ściągnąć nalepek spytał: - A to się ściąga?. Rozbawił tym całą kompanie. Niewiem jak to się skończyło bo lekarz kazał mu zgłosić się do gabinetu.
Takie przeglądy były też po każdym powrocie z poligonu, a po powrocie do jednostki z urlopu prosto z biura przepustek trzeba było iść do punktu sanitarnego i pokazać sanitariuszowi siusiaka i dopiero po tym można było iść na kompanie.
Nie wyczułem aby ktoś wstydził się takiego przeglądu. Kąpiele też odbywały się na goło i nieraz któremuś stanoł i prawie nikt nie zwracał na to uwagi. Po porannej pobudce to co drugiemu sterczał. Normalne zjawisko u zdrowego mężczyzny.

penis.com.pl
andropenis
hildegrant

to fajnie, ze sluzyles w takiej zdrowej "jednostce", tyle, ze moim zdaniem zamiast tak czestych kontroli "siusiakow" powinni fundowac wiecej rozmow z psychologami, w koncu nie kazdy moze miec kontakt z bronia palna :wink:
moj znajomy "obsluguje" kilka takich jednostek wojskowych i strasznie sie nudzi, ale robi to bo wojsko dobrze mu placi :roll:

mary

Wysłany: Czw 24 Sie, 2006   

wojtq napisał/a:
nikt nieskomentuje?? wszyscy tylko przegladaja..

chłopaku zobacz jakie tu sie kukuryny kreca!!!!!!!! jest mega zabawa i tyle!!!!!!! :D :D :D :D :D

Odpowiedz do tematu