Masturbacyjna technika lwa - wasze wrażenia |
Autor | Wiadomość |
Jacob_147 Wiek: 53 Dołączył: 14 Wrz 2015 Posty: 25 Skąd: Zachodniopomorskie | Wysłany: Wto 15 Wrz, 2015 Masturbacyjna technika lwa - wasze wrażenia |
|
| Czy ktoś próbował robić to w taki sposób:
Klękacie z nogami ugiętymi w kolanach, z udami maksymalnie rozchylonymi, tak, że pośladkami dotykacie swoich złączonych razem pięt. Tułów powinien być wyprostowany.
Dla ułatwienia podaję link do artykułu, w którym jest o tym mowa, z ilustracją.
http://www.logo24.pl/Logo...Rekodzielo.html (poprawiony)
Próbowałem tego kilkakrotnie i faktycznie doznania są... inne, na pewno ciekawsze, niż przy klasycznym waleniu na siedząco czy leżąco. Doznania czuć że tak powiem, całym ciałem. Pewną wadą tego sposobu jest trudność w ukierunkowaniu (przechwyceniu) ładunku, dlatego robię to gdy mam możliwość bezpiecznego skorzystania z kabiny prysznicowej, gdzie łatwo jest usunąć ślady naszej działalności... Polecam spróbować!
Kto już tak tryskał - proszę o podzielenie się wrażeniami... | | |
| |
 |
Milky_Man Dołączył: 01 Cze 2015 Posty: 14 Skąd: Kolobrzg | Wysłany: Wto 15 Wrz, 2015 |
|
| Nie działa link. | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Sro 16 Wrz, 2015 |
|
| Prawdę mówiąc, to od zawsze wolałem masturbację w pozycjach klęcząco-kucających - czyli "na lwa" i typowo kucającej, czyli jak, z przeproszeniem, przy defekacji w lesie.
Nawet nie wiedziałem, że "na lwa" to jest coś mniej spotykanego niż inne pozycje, bo tak, najwyraźniej instynktownie, robiłem już będąc małolatem. Najczęściej stosuję "lwa", gdy robię to na łóżku (ponieważ ma on więcej punktów podparcia - kolana i palce stóp - i jest wygodniejszy, zwłaszcza jeśli łóżko jest dość miękkie).
Nie zauważyłem jakiejś szczególnej różnicy jeśli idzie o sam finał (orgazm jest taki sam). Natomiast jeżeli mam gorszy dzień i np. "na leżąco" nie bardzo mi "robota" idzie, to wtedy zmieniam pozycję na "lwa" lub na "kucającą" i wtedy - nie wiem właściwie na czym to polega - odczucia są silniejsze i szybciej następuje szczęśliwy koniec.
Nie wiem dlaczego, piszesz, że jest trudność w przechwyceniu ładunku. Owszem jak ktoś tryska na metr albo dwa, to będzie miał taką trudność (nota bene na "leżąco" również).
Ja podczas "lwa" tryskam w dłoń albo na rozłożony papier toaletowy. Czasem też, jak się napatoczy, w jakiś pojemniczek, do którego można w miarę łatwo trafić.
Pozdrawiam i dzięki za interesujący temat, dzięki któremu dowiedziałem się, że robię to mniej standardowo. :-) | | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Heretyk Wiek: 31 Dołączył: 24 Sty 2015 Posty: 316 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 16 Wrz, 2015 |
|
| Tryskanie daleko może być upierdliwe oj moze. Jak ostatnio chciałem na pieska skończyć na plecy to wszystko zamiast na plecy na ścianę polecialo a potem weź to czysc żeby plamy nie zostaly | |
| |
 |
raf.jaw Wiek: 30 Dołączył: 25 Maj 2014 Posty: 63 Skąd: Zawiercie | Wysłany: Czw 17 Wrz, 2015 |
|
| Zanim był dodany ten link, to szukałem jakiegoś info o tej pozycji sam i znalazłem trochę inny opis: http://www.wagina.com.pl/...cja-na-lwa.html Powiem, że jak się czyta to jest nawet ciekawie, ale wykonanie dość trudne | _________________ skype: raf.jaw | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 17 Wrz, 2015 |
|
| raf.jaw, o, chyba jakaś bliźniacza strona... | |
| |
 |
raf.jaw Wiek: 30 Dołączył: 25 Maj 2014 Posty: 63 Skąd: Zawiercie | Wysłany: Pią 18 Wrz, 2015 |
|
| onesa można powiedzieć, że pasująca | _________________ skype: raf.jaw | |
| |
 |
malehunk Wiek: 39 Dołączył: 24 Cze 2015 Posty: 57 Skąd: stąd | Wysłany: Sob 19 Wrz, 2015 |
|
| Jakiś czas temu zetknąłem się z tym artykułem i spróbowałem. Owszem, jest ciekawie, ale czy aż tak inaczej? Nie wiem. Mam wtedy może bardziej wrażenie, jakbym się spuszczał na kogoś, co owszem, działa wzmacniająco z braku aktualnych opcji. Ale tak ogólnie to zależy od fantazji danego dnia. W każdym razie jest to jedna z ciekawszych opcji. | |
| |
 |
Flaster Dołączył: 15 Wrz 2015 Posty: 2 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 22 Wrz, 2015 |
|
| Tak, a Twoja fujarka zaryczy jak lew. | |
| |
 |
|