Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     co siedzi w moim penisie?
Autor Wiadomość
przem1985

Wysłany: Sro 16 Sie, 2006   co siedzi w moim penisie?

Witam mam 20 lat. masturbuje się ok 5 lat kiedyś robiłęm to częst (średnio raz dziennie) teraz żadko(1-2 razy w tyg.)jakiś czas temu poznałem dziewczyne, dwa miesiące temu zaczęliśmy współżyć (to był mój pierwszy raz) i robiliśmy to dosyć często(średnie 2-3 razy dziennie) ok 25 lipca podczas mojego szczytowania i tuż przed zaczęłem odczówać lekki ból penisa. Pod koniec Lipca ona wyjechała do rodziców do Australi i od tego czasu nie uprawiałem stosunków seksualnych, masturbowałem się jakieś 2 razy na tydzień. Ból zaczął narastać, do tego stopnia że budziłem się w nocy podczas gdy mój mały sam się podnosił, ale jakoś udawało mi się dojść do erekcji podczas masturbacji. 8 sierpnia ból był na tyle silny że nie mogłem osiągnąć erekcji podczas mast.:( zrobiłęm sobie 10 dni przerwy od ręcznej roboty i dziś udało mi się dojść podczas mast (le odczówałem lekki ból. Ogólnie przez te 10 dni czółem ból w nocy, teraz też go nie raz czuje. Zauważyłem że ból jest silniejszy kiedy przysówam penisa do góry (pępka) i mniejszy kiedy penis jest jak najniżej. Od kiedy zacząłem odczówać ból na mojej bieliźnie zauważyłęm żółte plamy w dużej ilości, zwłaszcza po nocy. Ból jest taki jakbym miał coś w środku w penisie, po całej długości. Mój penis(19cm/ 14cm) jest prost, niemamiałem z nim nigdy żadych problemów. Mam nadzieje że udzieliłem wystarczająco informacji. Odpowiem na wszelkie pytania, które miały by pomóc. Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam Kris

Strikerx 

Wysłany: Sro 16 Sie, 2006   odp

jedyna rozsądna rzecz to udać się do urologa...

przem1985

Wysłany: Czw 17 Sie, 2006   

dziś wieczorem ide do urologa.. dr Anusik Jacek mówi wam to coś? strasznie się dygam bo to moja pierwsza wizyta u takiego lekarza.. 70zł bo ide prywatnie, ale w takiej sprawie wole zapłacić więcej i mieć pewność :? Trzymajcie kciuki!

penis.com.pl
andropenis
Bartazar91

Wysłany: Czw 17 Sie, 2006   

powodzenia u urologa

Odpowiedz do tematu