Oddawanie moczu w publicznych toaletach |
Autor | Wiadomość |
Patonix Wiek: 35 Dołączył: 27 Sie 2015 Posty: 12 Skąd: Śląsk | Wysłany: Pią 04 Wrz, 2015 Oddawanie moczu w publicznych toaletach |
|
| To nie jest kolejne pytanie z serii pisuar czy kibel. Mam taki problem, trochę śmieszny z resztą, ale mam wrażenie że gdy sikam to sikam o wiele krócej niż inni faceci. Tak z moich obserwacji wynika ze oddaje mocz w czasie mniej wiecej 10-15 sekund.
Moje pytanie jest takie jak mniej wiecej długo Wy sikacie? | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pią 04 Wrz, 2015 |
|
| A jak często opróżniasz pęcherz?
Wg mnie jest to uzależnione od przerwy między kolejnymi sikaniami. Rano, po całej nocy, potrafię sikać nawet ponad półtorej minuty, a w ciągu dnia, kiedy częściej oddaję mocz, są to znacznie krótsze "odcedzania". Np. właśnie takie 15-sekundowe. Oczywiście nie bez znaczenia jest ilość przyjmowanych płynów. | |
| |
 |
Patonix Wiek: 35 Dołączył: 27 Sie 2015 Posty: 12 Skąd: Śląsk | Wysłany: Sob 05 Wrz, 2015 |
|
| Jak mam wolne to całkiem często a jak jestem w robocie to z 2-3 razy dziennie (mam 12h szychty) i ich długość powiedziałbym nawet krótsza niż jak mam wolne. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Sob 05 Wrz, 2015 |
|
| Patonix napisał/a: | Jak mam wolne to całkiem często a jak jestem w robocie to z 2-3 razy dziennie (mam 12h szychty) i ich długość powiedziałbym nawet krótsza niż jak mam wolne. |
No, to pewnie jak jesteś w robocie i biegasz za potrzebą jedynie 2-3 razy, to sikasz trochę dłużej niż te 10-15 sek. Chyba, że pijesz wtedy bardzo mało płynów.
Właściwie to nie ma sensu tego rozstrząsać. Krótkie sikanie jest zupełnie normalne. W ciągu dnia zwykle też tak sikam. Chyba, że ożłopię się piwa :-), wtedy czas mikcji rośnie wielokrotnie. Należy też do tego dodać cechy osobnicze, które każdy ma inne. Ja np. potrafię długo wstrzymywać mocz, zanim w końcu pójdę do toalety. Mój kuzyn natomiast, gdy tylko poczuje parcie to od razu biegnie załatwić sprawę, bo trudno mu powstrzymać (i w ogóle sika bardzo często, podczas gdy ja w tym samym czasie, wielokrotnie mniej albo wcale). | |
| |
 |
|