| Korekcja wędzidełka | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | tamtam   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 03 Wrz, 2015   Korekcja wędzidełka |   
 |                                              | 
 |                                              | Cześć. W czasie seksu naderwało mi się wędzidełko. 3 tygodnie temu miałem zabieg korekcji wędzidełka. Około 2 tygodnie później byłem na kontroli i wszystko było w porządku. Lekarz ściągnął mi dwa ostatnie szwy, które same nie odpadły po zabiegu. Poniosły mnie emocje i przez moją lekkomyślność stało się tak, że spróbowaliśmy z dziewczyną seksu. Po stosunku w miejscu gdzie był jeden ze szwów zrobiła mi się mała czarna plamka, jakby mały krwiak. Po dwóch dniach zniknął, ale miałem takie wrażenie, że uszkodziłem sobie w jakiś sposób to miejsce. Nie czułem żadnego bólu. Na chwile obecną wszystko już moim zdaniem wygląda ładnie i ładnie się goi, ale została tam jeszcze jakby mała biała plamka, która wygląda jak zabliźniona ranka.

Czy przebieg gojenia przebiega dobrze i czy wszystko jest w porządku?
 |                                              |  |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Per Rectum   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 04 Wrz, 2015 |   
 |                                              | Osobiście nie widzę tam nic niepokojącego. Wszystko ładnie się wygoiło i wygląda całkiem normalnie. Malutką białą plamką zupełnie bym się nie przejmował. Pozdrawiam
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | tamtam   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 04 Wrz, 2015 |   
 |                                              | Dzięki wielkie za odpowiedź! Uspokoiło mnie to. Jeśli ktoś zauważy coś niepokojącego to również proszę o wpis. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Per Rectum   

|                                              |  	  | tamtam napisał/a: |  	  | Dzięki wielkie za odpowiedź! Uspokoiło mnie to. Jeśli ktoś zauważy coś niepokojącego to również proszę o wpis. | 

Nie ma za co. Świetny penis tak na marginesie!
 Życzę Ci udanego seksu i nie nadrywaj już nic więcej w porywach żądzy :-)
 Pozdrawiam
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | boy2010   

|                                              | nie widzę nic niepokojącego na tych fotkach 

/fajny kutasek
    / |                                              | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
 2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
 3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.

-------------------------------------------------
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |