Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Suchy penis
Autor Wiadomość
Waldek18 

Wysłany: Pon 31 Sie, 2015   Suchy penis

Cześć, mam pytanie. Sex uprawiam od nie dawna i co mnie zaniepokoilo to to że ciągle mam suchego penisa... A wiadomo jak się ma suchego to boli jak cipka ciągnie za skórę i wedzidelko. Wydzielam prejekuliat czy jakoś tak, ale zawsze wtedy wychodzę bo boje się ze to może być jednak orgazm a prejekuliat tez ma trochę plemników. Najbardziej mnie zastanawia to dlaczego on jest ciągle suchy.. Po lodziku elegancko wchodzi, nic nie boli, jest przyjemnie, ale jak już wyjme, zrobię chwile partnerce dobrze to od razu staje się suchy jak pustynia, a to raczej nie jest normalne. Mam zamiar kupić żel od durexa do nawilżania ale potrzebuje jeszcze waszej opini na ten temat :)

Per Rectum 

Wysłany: Wto 01 Wrz, 2015   

Preejakulat. Czyli wydzielina pojawiająca się przed ejakulacją, co nie jest zresztą do końca ścisłe, bo może pojawić się bardzo wcześnie, np. już w trakcie gry wstępnej. Może być w niej faktycznie trochę plemników, więc jeśli uprawiasz seks bez prezerwatywy, to jest już to pewne ryzyko.
Co do meritum, wydaje mi się że nie wydzielasz tego poślizgowego śluzu zbyt wiele (co akurat jest normalne, bo to właściwość osobnicza) i Twoja partnerka najwyraźniej też jest nie jest zbyt "mokra", dlatego kupno żelu nawilżającego będzie niezbędne. Po "lodziku" penis jest dodatkowo nawilżony śliną, więc pewnie dlatego nie masz kłopotów z zapuszczeniem się do pochwy i przez chwilę wszystko działa jak należy.
Podsumowując, nie przejmuj się, że masz suchego penisa i nie wydzielasz za dużo naturalnego śluzu (jedni go wydzielają, drudzy nie wydzielają - to normalne). Poza tym żeby rozwiązać sprawę suchości podczas stosunku zastosuj pomysł, na który zresztą sam wpadłeś - kup lubrykant.
Pozdrawiam i życzę udanego współżycia

onesa 
onesa

Również uważam, że nie masz się zbytnio czym martwić, bo tak już bywa. Niektórym są niezbędne dodatkowe nawilżacze, możesz też kupić specjalne prezerwatywy nawilżane i wtedy nie powinno być problemu.

penis.com.pl
tabletki penilarge
Waldek18 

Per Rectum napisał/a:
Preejakulat. Czyli wydzielina pojawiająca się przed ejakulacją, co nie jest zresztą do końca ścisłe, bo może pojawić się bardzo wcześnie, np. już w trakcie gry wstępnej. Może być w niej faktycznie trochę plemników, więc jeśli uprawiasz seks bez prezerwatywy, to jest już to pewne ryzyko.
Co do meritum, wydaje mi się że nie wydzielasz tego poślizgowego śluzu zbyt wiele (co akurat jest normalne, bo to właściwość osobnicza) i Twoja partnerka najwyraźniej też jest nie jest zbyt "mokra", dlatego kupno żelu nawilżającego będzie niezbędne. Po "lodziku" penis jest dodatkowo nawilżony śliną, więc pewnie dlatego nie masz kłopotów z zapuszczeniem się do pochwy i przez chwilę wszystko działa jak należy.
Podsumowując, nie przejmuj się, że masz suchego penisa i nie wydzielasz za dużo naturalnego śluzu (jedni go wydzielają, drudzy nie wydzielają - to normalne). Poza tym żeby rozwiązać sprawę suchości podczas stosunku zastosuj pomysł, na który zresztą sam wpadłeś - kup lubrykant.
Pozdrawiam i życzę udanego współżycia

Śmiechłem :D nie to że coś ale moja partnerka zawsze jest mega mokra ^^. Zakupiłem już żel i zobaczymy jak to bedzie ;) Napisze co i jak.

Per Rectum 

Wysłany: Sro 02 Wrz, 2015   

Cytat:
Śmiechłem nie to że coś ale moja partnerka zawsze jest mega mokra ^^

Tego nie napisałeś w pierwszym poście, więc gdybałem. Jeśli jest więc "mega mokra", to tylko tym lepiej dla sprawy. Użyj dodatkowo żelu i napisz jak było. Raczej "pustyni" się już nie spodziewam. :-)

Waldek18 

Wysłany: Pon 21 Wrz, 2015   

Tak jak obiecałem napisze. Troche żelu, czasemi szybki lodzik wystarczy i dajemy rade ;) Jest lepiej

Per Rectum 

Wysłany: Pon 21 Wrz, 2015   

Cieszę się bardzo! Dzięki, że pamiętałeś żeby słówko napisać.
I oczywiście życzę dalszych sukcesów :-)

Odpowiedz do tematu