Duza Iilosc spermy |
Autor | Wiadomość |
dvdrdl Dołączył: 26 Paź 2012 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 26 Paź, 2012 Duza Iilosc spermy |
|
| Witam,od dłuzszego czasu(rok,dwa) mastrubuje się po zjaraniu średnio co 4-5dni,wiadomo iż Marihuana poteguję doznania, wiec w czasie mastrubacji doznaje silnego orgazmu co za tym idzie wielkiego wytrysku..Jednak boję się iż ilość spermy ktora oddaje jest zbyt duża i może mi to zaszkodzić,czy istnieje taka mozliwosc? | |
| |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Pią 26 Paź, 2012 |
|
| jak jestes ujarany to może tylko tylko ci sie zdaje ze jest wiecej poza tym jak robisz to tak zadko to musi byc duzo | |
| |
 |
Mlodyy Wiek: 30 Dołączył: 09 Cze 2011 Posty: 29 Skąd: polska | Wysłany: Sob 27 Paź, 2012 |
|
| Też myślę że ilość ma przede wszystkim związek z tym że rzadko to robisz. A że miałoby Ci to zaszkodzić, to nie wiem w jaki sposób, możesz wytłumaczyć? Widzisz coś niepokojącego? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
dvdrdl Dołączył: 26 Paź 2012 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 27 Paź, 2012 |
|
| hahaha tez brałem to pod uwage ze spalony poprostu moge sobie wkrecać ze zbyt duzo,ale podczas normalnej masturbacji nie wydzielam tyle spermy,czego sie boje,no nie wiem że marnuje zbyt duzo plemnikow,i moge byc w koncu przez to bezplodny,albo testosteron mi spada i dlatego moze jestem taki zmeczony i ospaly wiecznie..hmm
moze za duzo naczytalem sie portalu onanizmpl.pzdr | |
| |
 |
Mlodyy Wiek: 30 Dołączył: 09 Cze 2011 Posty: 29 Skąd: polska | Wysłany: Sob 27 Paź, 2012 |
|
| Plemniki powstają cały czas i nie masz zandego limitu do wyczerpania. W każdym razie nie zabraknie Ci ich od masturbacji. A co do zmęczenia i hormonów to raczej bym się zainteresował hormonami tarczycy, a nie testosteronem Możesz zbadać sobie krew pod tym kątem. | |
| |
 |
krokodyl1 Wiek: 39 Dołączył: 10 Sty 2012 Posty: 3 Skąd: Internet | Wysłany: Wto 06 Lis, 2012 |
|
| Im więcej tym lepiej , niesamowity orgazm , i satysfakcja że produjesz jej duże ilosci jest najlepszą rzeczą | |
| |
 |
altracyt Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 15 Skąd: Łódź | Wysłany: Pią 15 Mar, 2013 |
|
| a ja podzielę swoim doświadczeniem. kiedyś chciałem sprawdzić, czy jedzenie żywności o dużej zawartości cynku (bo słyszałem, że do produkcji plemników potrzeba m.in. cynku, selenu) zwiększy objętość wytrysku. no i coś tym jest spróbujcie. na pewno ograniczenie masturbacji da efekt większego wytrysku. jeszcze kiedyś słyszałem, że masaż jąder korzystnie też na to wpływa, ale wątpię w to i nie sprawdzałem na sobie. | |
| |
 |
sikor17 Wiek: 34 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 149 Skąd: katowice/gliwice | Wysłany: Czw 21 Mar, 2013 |
|
| Ja naturalnie mam dosyć spory wytrysk, ale jakoś specjalnie się tym nie przejmuje | |
| |
 |
olszesaa Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 102 Skąd: Ciechanów | Wysłany: Czw 13 Cze, 2013 |
|
| Tak samo mam dość sporo spermy a po dłuższej absencji to aż taka strasznie gęsta jest | |
| |
 |
Rimnik24 Dołączył: 26 Sie 2015 Posty: 1 Skąd: Gdynia | Wysłany: Sro 26 Sie, 2015 |
|
| Też tak mam, że po dłuższym braku masturbacji jest jej więcej. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 27 Sie, 2015 |
|
| to raczej normalne, że jest jej więcej, w końcu trochę się jej zdążyło naprodukować. | |
| |
 |
Richard von Ul Dołączył: 07 Kwi 2016 Posty: 6 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 07 Kwi, 2016 |
|
| Ja mam dużo nawet za 3 razem w ciągu 2 godz. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 07 Kwi, 2016 |
|
| Richard von Ul, oszczędzasz się jakiś czas? czy tak masz codziennie ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Richard von Ul Dołączył: 07 Kwi 2016 Posty: 6 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 08 Kwi, 2016 |
|
| Oczywiście mam przerwy, 2-3 dni, ale nie ma to znaczenia, 2, 3 raz (w ciągu kilku godz) wytrysk jest dość mocny i obfity, na 2 dzień mam tak samo, nie wiem dla czego ale tam mam, taką produkcje). Czasami za 4 razem walnę jak za 1 ).Moja partnerka nie narzeka, zalewam ja całą, jak wyciągnę po stosunku i strzele to brzuch, szyja, twarz włosy w spermie. A czym dłużej (1-2) godz dochodzę to mam mega mocno i dużo. | |
| |
 |
karol00 Wiek: 30 Dołączył: 25 Gru 2008 Posty: 171 Skąd: pl | Wysłany: Sob 09 Kwi, 2016 |
|
| Może po prostu masz hiperspermię, czyli zwiększoną objętość ejakulatu. Taka Twoja "uroda" W każdym razie nic groźnego. | |
| |
 |
|