Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Co Wy na to?
Autor Wiadomość
con brio

Wysłany: Czw 10 Sie, 2006   Co Wy na to?

rupowy onanizm promuje bezpieczny seks
dodano: wczoraj 21:21 | aktualizacja: wczoraj 21:22 | odsłon: 878
Kevin Lewinski

W sobotę 5 sierpnia odbył sie w Londynie The First International Masturbate-A-Thon, czyli pierwszy onanistyczny maraton.
Idea zbiorowej masturbacji przywędrowała do Anglii zza oceanu. Pierwsza tego typu "sesja" odbyła się w San Francisco w 2000 r. Jej organizatorem jest kalifornijska organizacja Center for Sex and Culture. Podczas grupowego onanizmu zbierane są pieniądze na oświatę seksualną i propagowanie bezpiecznego seksu.
Zbiorową masturbację w Londynie zaplanowano na osiem godzin, a do dyspozycji oddano trzy wydzielone części: jedną dla kobiet, drugą dla mężczyzn, trzecią - mieszaną.
Jest to charytatywny projekt, który ma dać okazję do publicznych rozmów o onanizmie, bezpiecznym seksie, a przy okazji - by nie być całkiem pruderyjnym - do wspólnego grupowego walonka i miąchania w broszce.
Pozyskane przy tym środki finansowe przeznaczane są na publiczne kampanie na temat HIV oraz promocję zdrowego stylu życia i bezpiecznego seksu.
Przy całej tej profilaktycznej akcji jest szansa na to, by na określonych zasadach dać upust seksualnemu napięciu uczestników "imprezy".
Lepiej, gdy bezpiecznie zrobią to razem niż w nieprzemyslany sposób wyładują się, narażając się na niebezpieczeństwo zarażenia się jakąś chorobą.
Podczas maratonu mają miejsce zabawy solowe (chociaż w grupie), bowiem projekt ten promuje masturbację, a nie grupową orgię.
Oprócz wspólnych pomieszczeń przygotowano więc także pokoje, gdzie w pojedynkę i na spokojnie można oddać się onanistycznej rozkoszy.
Jak podają na swej stronie internetowej organizatorzy, dokument o tej zbiorowej masturbacji pokazany zostanie w telewizji przez kanał Channel 4. 60-minutowy film będzie wyemitowany pod koniec roku w ramach planowanego przez tę stację "Wank Week" (slangowo: tydzień masturbacji).
Jak podała "Gazeta Wyborcza", brytyjski Channel 4 emitował już wcześniej serię programów pod wspólnym tytułem "Penis Week" (tydzień penisa).
- Po jego sukcesie zdecydowaliśmy, że takie prowokacyjne programy doskonale nadają się do naszego pasma po godzinie 23 - powiedział dziennikowi "The Guardian" szef rozrywki Channel 4 Andrew MacKenzie. - Masturbacja to coś, co wiele osób robi, ale niewiele o tym mówi.
No, może nie do końca ma on rację, bo my o naszym walonku mówic potrafimy;)
Cała ta inicjatywa godna jest naśladowania i bardzo fajnie, że coś takiego jest realizowane.
Wbrew pozorom jest to jednak bardzo "grzeczna" imprezka i pewnie niektórym trudno byłoby trzymać ręce przy sobie, waląc tylko swoją fujarę.

Dlatego znowu wychodzimy z naszą inicjatywą i już 9 września w Krakowie organizujemy kolejną Orgię onanistów.
Podczas tej imprezki nie tylko będziesz mógł powalić swojego gnata, ale również dobrze zabawić się z innymi chłopakami!

Mi brakuje słów komentarza.

noddy

Wysłany: Czw 10 Sie, 2006   

mnie tez...

lolek17

...

penis.com.pl
tabletki penilarge
hildegrant

widze, ze polscy geje nie proznoja; nie zezwalaja im na parady to organizuja orgie onanistyczne z jakze lakonicznym dodakiem "ale również dobrze zabawić się z innymi chłopakami" ( strasznie kojarzy mi sie ze slynnym "lub czasopisma"), pozniej dodadza do tego muzyczke i zaczna praktykowac cos na ksztalt gay-techno party jak w USA, ktos to sfilmuje i bedzie sprzedawal w necie...ale czemu sie dziwic...w koncu czlowiek z maply pochodzi... :?

Bartazar91

podpisuje sie pod moim przedmowca!!!

rajstopmaniak

Wysłany: Pią 11 Sie, 2006   

Nie wiem jak Wam, ale mi się to wydaje dziwne... Poroniony pomysł.

jonah36

ehe

con brio

Zawsze byłem ciekawy jak wygląda hildegrant, aż wreszcie znalazłem w necie Jego zdjęcie.
http://gophi.rulez.pl/i/rzyg/swiety-mikolaj.jpg

:D

cocaine

Dobre troche się z tego uśmiałem Chociaż jak widzimy nie jest to do końca inicjatywa gejów.
Cytat:
jedną dla kobiet, drugą dla mężczyzn, trzecią - mieszaną. i miąchania w broszce.
ALe tekst na koncu mnie rozwalił
Kod:
 i pewnie niektórym trudno byłoby trzymać ręce przy sobie, waląc tylko swoją fujarę.
Mnie to się by nawet podobało, jeżeli były to kobiety :D

hildegrant

Wysłany: Sob 12 Sie, 2006   

con brio: podoba mi sie twoje poczucie humoru, szczegolnie, ze mam 56 kilo :wink:

con brio

Wysłany: Pon 14 Sie, 2006   

No kurde. Pomyliłem się. Wstawiłem swoją fotkie, bo to ja taki atleta i waże aż 64 kg. :D

Odpowiedz do tematu