sztuczna szparka |
Autor | Wiadomość |
mastra Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 62 | Wysłany: Nie 13 Sie, 2006 sztuczna szparka |
|
| własnie własnie. chce sobie kupic sztuczna cipeczke (link do artykółów http://www.sexshop.com.pl/kategorie.php?k=k0408 ). interesuje mnie dwie rzeczy. 1. jak to cudo działa. czy nakładam na penisa i poruszam tym w góre doł na zasadzie wlaenia konia czy jak? jest to bardzo małe i nie połoze sie na tym jak na kobiecie i nie da sie chyba pakowac pałe w to jak w kobiete. a 2 sprawa. jakie doznania sa po tym? czy cipka przypomina neco naturalną szparke? a własnie ktorą byscie mi polecili w miare rozsadku cenowego.
wiem ze moze darecie z pierwszego pytania ale nie widziałem jeszcze takie cipki na oczy. | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 13 Sie, 2006 odp |
|
| idź lepiej zarwij normalna kobietę a nie sztuczne cipki chcesz kupować :d | |
| |
 |
onogi Dołączył: 25 Lip 2006 Posty: 27 | Wysłany: Nie 13 Sie, 2006 |
|
| ja sobie ostatnio kupilem sztuczna pale specjalnie do odbytu w dupie
?doznania?... trudno okreslic | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 13 Sie, 2006 odp |
|
| omg | |
| |
 |
mastra Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 62 | Wysłany: Nie 13 Sie, 2006 |
|
| chce wszystkiego spróbowac w zyciu.. prawie wszystkiego. na sztuczna cipke akurat mam ochote ciekawosc ludzka nei zna granic. | |
| |
 |
Bartazar91 Dołączył: 03 Cze 2006 Posty: 18 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 13 Sie, 2006 |
|
| Jesli lubisz pakowac w material to proze bardzo | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 13 Sie, 2006 |
|
| Wszystko jest dla ludzi Tylko karma jest dla psów | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
|