Stosunek udowy - czy ktoś ma doświadczenie? |
Autor | Wiadomość |
cape_horn Dołączył: 15 Lut 2015 Posty: 64 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 13 Sie, 2015 Stosunek udowy - czy ktoś ma doświadczenie? |
|
| Interesuje mnie, jak jest ze stosunkiem udowym między facetami. Na gejowskich stronach jeszcze nie spotkałem takiego filmiku. Czy to by znaczyło, że ta metoda nie daje przyjemności?
W starożytności musiała być bardzo popularna: definicja seksu udowego w Wiki, a teraz nikt o niej nie wspomina. W sieci spotkałem się z opisami, że jest to sposób na zaspokojenie faceta, kiedy kobieta np. nie może współżyć normalnie. Dlatego ciekawi mnie opinia chłopaków, którzy mogą tego sposobu spróbować. | |
| |
 |
observer25 Wiek: 35 Dołączył: 08 Sie 2015 Posty: 12 Skąd: Wawa | Wysłany: Czw 13 Sie, 2015 |
|
| "Stosunki udowe są praktykowane przez młode osoby..." już początek wpisu brzmi śmiesznie. Młodzi którzy ledwo wiedzą jak gumę założyć i domyślają się jak kombinować z przerywanym na bank nie wpadną na takie akcje. Szybciej na ręczne robótki, oral albo hiszpana | |
| |
 |
leemoo Wiek: 36 Dołączył: 09 Maj 2015 Posty: 12 Skąd: skarzysko | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
MrHead Dołączył: 15 Kwi 2014 Posty: 25 Skąd: Zagranicy | Wysłany: Pią 14 Sie, 2015 |
|
| leemoo, powiem ci ze to ciekawie wyglada | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 14 Sie, 2015 |
|
| Jakąś przyjemność na pewno to daje. W sumie ciekawe co na to nasi koledzy geje... | |
| |
 |
cape_horn Dołączył: 15 Lut 2015 Posty: 64 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 14 Sie, 2015 |
|
| Wiesz obserwer25, sprawa stosunku udowego jest różna dla relacji chłopak - dziewczyna i chłopak - chłopak. Piszesz o tym pierwszym przypadku. A mnie zastanawia ten drugi. Jeśli chciałbym mieć jakąś przygodę z chłopakiem, a nie jestem zdecydowany na sprawy analne, to czy to nie jest jakieś fajne rozwiązanie. rozumiesz teraz moje wcześniejsze pytanie?
Pozdro | |
| |
 |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Pią 14 Sie, 2015 |
|
| cape_horn napisał/a: | Wiesz obserwer25, sprawa stosunku udowego jest różna dla relacji chłopak - dziewczyna i chłopak - chłopak. Piszesz o tym pierwszym przypadku. A mnie zastanawia ten drugi. Jeśli chciałbym mieć jakąś przygodę z chłopakiem, a nie jestem zdecydowany na sprawy analne, to czy to nie jest jakieś fajne rozwiązanie. rozumiesz teraz moje wcześniejsze pytanie?
Pozdro |
Tylko, że w tym drugim przypadku stymulowana bedzie tylko moszna :/ | |
| |
 |
cape_horn Dołączył: 15 Lut 2015 Posty: 64 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 14 Sie, 2015 |
|
| Dobre leemoo! Ale to wariant facet - laska. Sami tak czasami się zabawialiśmy, fajnie stymuluje łechtaczkę. Ale przy tarciu się z facetem może być kłopot - np. włosy z ud mogą się zaczepiać między skórkę a główkę. Tak tylko spekuluję. | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pią 14 Sie, 2015 |
|
| Próbowałem z przyjacielem. Przyjemne to, zresztą jak większość form stymulacji członka :-)
Nie zauważyłem, żeby włosy z ud przeszkadzały. Może jak są bardzo bujne, to mogą się jakoś zaplatać na żołędzi. | |
| |
 |
Kaloryfer1995 Dołączył: 01 Cze 2015 Posty: 94 Skąd: z forum | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 17 Sie, 2015 |
|
| Per Rectum, używaliście jakiegoś nawilżacza? Jeśli tak, to może dlatego włosy nie przeszkadzały? | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pon 17 Sie, 2015 |
|
| onesa napisał/a: | Per Rectum, używaliście jakiegoś nawilżacza? Jeśli tak, to może dlatego włosy nie przeszkadzały? |
Oczywiście. Bez nawilżacza można sobie poobcierać. W moim przypadku był to naturalny lubrykant. :-)
Moim zdaniem włosy zupełnie nie przeszkadzają, a może nawet pomagają, bo powierzchnia ud jest wtedy lekko "chropawa", lepiej stymulująca. Może wyjątkowo długie jakoś by tam komplikowały sprawę, ale to chyba trzeba by było to robić z niedźwiedziem. :-) | |
| |
 |
cape_horn Dołączył: 15 Lut 2015 Posty: 64 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 17 Sie, 2015 |
|
| Per Rectum - dziękuję za opinię praktyka. Gdybym miał okazję, to postaram się spróbować. Dziwiło mnie tylko, że nie natrafiam na filmiki z taką pozycją. W takim choćby gayboystube.com prawie wszystko przećwiczyli, a stosunku udowego nie widziałem nigdy. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pon 17 Sie, 2015 |
|
| cape_horn napisał/a: | Per Rectum - dziękuję za opinię praktyka. Gdybym miał okazję, to postaram się spróbować. Dziwiło mnie tylko, że nie natrafiam na filmiki z taką pozycją. W takim choćby gayboystube.com prawie wszystko przećwiczyli, a stosunku udowego nie widziałem nigdy. |
Nie ma za co. Dla Ciebie wszystko...
Nawet znalazłem przykłady filmowe:
http://pl.xhamster.com/mo...lk_my_dick.html
http://www.xvideos.com/video598909/spike_frottage | |
| |
 |
Pinoki0 Dołączył: 18 Maj 2015 Posty: 75 Skąd: Dolnośląskie | Wysłany: Wto 18 Sie, 2015 |
|
| Ja bym chętnie popróbował takiego seksu z kolegą, bo analny pasywny zazwyczaj niezbyt mi odpowiada. Z dziewczyną też nie mam nic przeciwko, ale u kobiet jednak jest więcej opcji ;D ;D | |
| |
 |
|