Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     plaża naturystów/nudystów
Autor Wiadomość
fifinow88 

Wysłany: Pią 19 Cze, 2015   plaża naturystów/nudystów

Witajcie :)
Mam pytanie kto z Was korzysta z plaż lub innych miejsc przeznaczonych dla naturystów/nudystów? Jeśli korzystacie to w swoich okolicach czy tylko na wakacjach nad morzem?
Ja od siebie powiem, że mieszkam w Łodzi, więc myślałem, że nie ma w promieniu kilkudziesięciu kilometrów takiego miejsca, ale jak poszperałem w necie okazało się, że na granicy Łodzi i Zgierza funkcjonuje takie miejsce :) Wprawdzie nie jest to plaża a łąka i niestety nie ma przy niej wody, ale wybrałem się w zeszłą niedzielę i było kilka osób opalających się tak jaki ich Pan Bóg stworzył :)
Dodam, że byłem pierwszy raz w życiu w takim miejscu, trochę się obawiałem niekontrolowanej erekcji, ale wbrew moim obawom zdjęcie przeze mnie gaci na nikim nie zrobiło wrażenia - tzn było to dla wszystkich tak naturalne że nikt się nie przyglądał :) a ja jak zdjąłem gatki poczułem się taki wolny i swobodny, że nawet nie sądziłem że tak można :)

Per Rectum 

Wysłany: Pią 19 Cze, 2015   

Ja byłem już dość dawno na plaży naturystów w Rowach koło Słupska, gdzie byłem z kolegą na wakacjach. Czytałem zresztą jakiś czas temu, że plaża ta nadal tam istnieje.
Również, idąc pierwszy raz na taką plażę, miałem obawy jak będę się czuł nago wśród innych, obcych ludzi (nagła erekcja również mogła być jakimś problemem). Okazało się jednak, że jak wszyscy są nago, a człowiek kisi się w kąpielówkach, to wtedy dopiero dziwnie się czuje. Szybko więc zdjąłem mój "listek figowy" i poczułem się naprawdę dobrze - jakiś taki uwolniony i na luzie. Chętnie bym powtórzył kiedyś taki wypad.
Aha, z erekcją jakoś dałem sobie radę, lekka wprawdzie była, ale nikt nie zauważył (chyba) :-)

king75 

Wysłany: Sob 20 Cze, 2015   

Ja również bywam na plażach naturystycznych,jestem ze ślaska i bardzo blisko mam do Czech na plaże w Antosovicach.Wchodzac na ten ośrodek płaci się 50koron i cały dzień można tam przebywać wśród mnóstwa ludzi z Polski i Czech,sa tam kampingi i przedział wiekowy od niemowlaka po starszaka.mialem tylko raz erekcje na takiej plaży jak lezałem i podeszła do mnie Czeszka ladna zresztą i chciała się przespacerować ,wtedy jakos się podnieciłem ale pozbierałem się i było ok.W wakacje za to rok rocznie jezdze z żona na nagie plaże w Chorwacji,tam to po prostu jest raj!!!

penis.com.pl
orgasm contol
gitan 

Wysłany: Sob 20 Cze, 2015   

Ostatnio trafiłem na plażę dla nudystow w Poznaniu. Rzeczywiście jest to raczej łąka. Można znaleźć sobie osobne miejsce i jest o tyle fajnie, że wysokie trawy oddzielają od innych, jeżeli ktoś potrzebuje intymności. W moim przypadku przydały się, by ukryć początkowe podniecenie, a później, gdy już opadłem, leżenie w słońcu w pełnej nagości było mega przyjemne. Chyba pierwszy raz w życiu miałem okazję opalać sobie jądra :-D wiatr przyjemnie wieje, trawa muska. Zdecydowanie muszę tam wrócić :-)

fifinow88 

Wysłany: Pon 22 Cze, 2015   

a jest ktoś z Łodzi kto chciałby poopalać się nago? :)

onesa 
onesa

Wysłany: Czw 16 Lip, 2015   

Ja ostatnio nad Wisłą widziałam naturystów i przyznam, że ta myśl, żeby do nich dołączyć wydała mi się bardzo pociągająca. jaka to musi być wolność, pobyć tam nago i popływać nago.

haster69 

Wysłany: Sob 18 Lip, 2015   

Polecam ;) W przyszły weekend będę na plaży w Grzybowie.

mike1995 

Wysłany: Nie 19 Lip, 2015   

na błotach, w wawie, przy piasrkani w dzielnicy wawer jest plaża nudystów, nawet ponoć oficjalna :P

luter 

Wysłany: Sro 05 Sie, 2015   

Hej, a może ktoś do Kryspinowa się wybierze?

Per Rectum 

Wysłany: Czw 06 Sie, 2015   

mike1995 napisał/a:
na błotach, w wawie, przy piasrkani w dzielnicy wawer jest plaża nudystów, nawet ponoć oficjalna :P

Jak "zeksplorujesz" jak tam jest, to daj znać. Może kiedyś razem się wybierzemy... :-)

polish 

Wysłany: Sro 12 Sie, 2015   

byłem w ostatni wtorek 11/08 na Błotach razem z kumplem. plażę polecam, sporo było aut, a to środek tygodnia.

na pewno jeszcze kiedyś tam się wybiorę. :D

Odpowiedz do tematu