żyly na penisie |
Autor | Wiadomość |
karmazyn Dołączył: 31 Lip 2006 Posty: 2 | Wysłany: Pon 31 Lip, 2006 żyly na penisie |
|
| mam straszne zyly na penisie i juz nie wiem co mam z tym zrobic.wstydze sie isc do lekarza,moze znacie jakies sposoby aby sie tego pozbyc? | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 31 Lip, 2006 |
|
| Najlepiej je powycinać. To jedyna droga aby sie ich pozbyć! Ej chłopie! Zamiast sie cieszyć że masz jakieś "wypustki" co dodatkowo stymulują kobietę to ty sie chcesz tego pozbyć Niektórych ludzi nie sposób zrozumieć... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
rajstopmaniak Dołączył: 28 Maj 2006 Posty: 83 Skąd: Grodzisk Maz. | Wysłany: Pon 31 Lip, 2006 |
|
| ile dziecko masz lat?? | _________________ "Nie ma nic gorszego jak bezczynność..." | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Pon 31 Lip, 2006 |
|
| Chłopie powinnieneś się cieszyć, jeśli nie teraz to kiedyś docenisz te żyły. Dzięki nim osiagniesz mega erekcję | |
| |
 |
karmazyn Dołączył: 31 Lip 2006 Posty: 2 | Wysłany: Pon 31 Lip, 2006 |
|
| mam teraz nowa dziewczyne i wstyt mi jest pokazac takiego zylastego penisa kiedys nie mialem tylu zyl,oby nie bylo ich jeszcze wiecej. | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Pon 31 Lip, 2006 |
|
| to objaw jak sie komus "w dupie poprzewraca"
inni walcza ze stulejkami, wedzidelkami, skrzywieniami i spodziectwem tudziez grzybica, a temu naczynia sie nie podobaja...
facet; dzieki tym naczyniom twoj penis funkcjonuje i jest zdrowy...a to ze wystaja...
ja jestem mlody i mam prace umyslowa, a naczynia na dloniach mam takie jakbym przez 15 lat kopal rowy przydrozne...myslisz, ze mnie to martwi?
troche wiecej luzu i samoakceptacji dla tego co w ciele czlowieka jest normalne i piekne... | |
| |
 |
facet Wiek: 41 Dołączył: 13 Lis 2005 Posty: 127 Skąd: pl | Wysłany: Sro 02 Sie, 2006 Re: żyly na penisie |
|
| karmazyn napisał/a: | mam straszne zyly na penisie i juz nie wiem co mam z tym zrobic.wstydze sie isc do lekarza,moze znacie jakies sposoby aby sie tego pozbyc? |
Straszne? tzn. jakie? żyła na żyle?
Nie pozbedziesz sie żył bo to dzięki nim funkcjonuje penis! | |
| |
 |
dario.net 
Wiek: 49 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 57 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Czw 10 Sie, 2006 |
|
| [quote="karmazyn"]mam teraz nowa dziewczyne i wstyt mi jest pokazac takiego zylastego penisa kiedys nie mialem tylu zyl,oby nie bylo ich jeszcze wiecej.[/quote
uwiez że jak zobaczy takiego zylastego penisa to będzie zachwycona | |
| |
 |
Bartazar91 Dołączył: 03 Cze 2006 Posty: 18 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 10 Sie, 2006 |
|
| czlowieku wez wrzuc na luz!!! Zyly Cie martwia??? to widze ze na prawde nie masz co robic:) | |
| |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Pią 11 Sie, 2006 |
|
| Wydlub je czymś... najlepiej starym cyrklem ze szkoly albo nozem buehehehe | |
| |
 |
oli7 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 15 | Wysłany: Sro 16 Sie, 2006 |
|
| Wyciag z nich krew napewno sie zmniejsza | |
| |
 |
|