Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy śpicie?
Autor Wiadomość
antares 

Wysłany: Pią 11 Sie, 2006   Czy śpicie?

Ja spie bez majtek poprostu gołym tylko w zimę zakładam slipy.
A WY??

Gość

Wysłany: Pią 11 Sie, 2006   

Ja tez, ale czesto sie nie da bo cala rodzinka jest w domu :( a rano najczesciej wacek chce sie wyrwa z pod przykrycia :P

mastra

ja sie goły bezwzgledu na to czy chata wolna czy nie. raz ze waco wtedy ma luz a dwa ze w majtach jest mi gorąco.

penis.com.pl
penilarge krem
noddy

makabra czemu masz mj codzienny nick? oj ty ... :D dobra wybaczam CI... A co do temtu to spie w samych majtkach

con brio

Wysłany: Czw 17 Sie, 2006   

Ja śpię nago. Mam ten komfort że mieszkam sam (no chyba że z dziewczyną, ale wtedy to już z "urzędu" sen na goło)
Niechciałbym w tym miejscu być posądzony o jakąś reklamę ale od ponad dwóch lat śpię pod wełnianą pościelą. Zalecany jest w niej sen na goło. Naprawdę wyśmienita i wygodna. Niepotrzebne są powłoki i prześcieradła. Pierze się ją raz na pół roku a pranie polega na namoczeniu i ugniataniu w dostępnych środkach piorących z dodatkiem lanoliny (to koniczne). Można też oddać do pralni ale mogą zniszczyć. Sen w takiej pościeli to rozkosz. Utrzymuje stałą temperaturę bez względu na temperature otoczenia, dzięki temu że jest naładowana ładunkiem ujemnym nie chłonie kurzu a tym samym eleminuje warunki rozwoju roztocza, działa kojąco na skóre i ma wiele innych zalet. Naprawdę godna polecenia. Rano wstaje się naprawdę wypoczęty i w dobrych nastroju. Niejest co prawda tania, bo ponad dwa lata temu za dwuosobową zapłaciłem ponad 3200,00 zł, ale przysięgam że nieszkoda tych pieniędzy bo zdrowy sen jest tego wart. Jest kilka firm ale ja mam firmy Lama Gold Poland (www.lamagoldpoland.pl)
Jeden mamkament jaki ma to to że podczas miłosnych igraszek może się poplamić a plamy te potem ciężko usunąć. Ale rozwiązałem to w ten sposób że przed pójściem do łóżka na prześcieradło rozkładam duży ręcznik kąpielowy który po wszystkiem wrzucam do pralki. :D

hildegrant

con: napisales to w tak profesjonalny sposob, ze poczulem sie jakbym ogladal reklamy maty ozonowej, ktore niejako z musu musze ogladac przed pojsciem do pracy :P (ale bez obrazy, tak mi sie skojarzylo)
pranie co pol roku troche mnie odrzuca wiec pozostane zwolennikiem bawelny, pierza, albo "sztucznikow"...
a co do tematu: sen nago jest naturalny i najbardziej wskazany poniewaz ubranie krepuje i jest 'wymyslone', aczkolwiek w tak zorganizowanych spoleczenstwach niezbedne...no ale sypialnia to chyba prywatne miejsce i mozna powrocic w niej do "prastarych nawykow", a jesli ktos mieszka z rodzicami to chyba najwlasciwszy krok by pozbyc sie z domu pruderii i "pani dulskiej" :wink:
a tak juz z kosmosu wziete: mysle ze za dziesiat lat ludzie beda spali w czyms przypominajacym tuby kriogenicznepo to by zatrzymac starzenie :wink: no to bedzie wymog spania nago :wink:

con brio

Przeraża Ciebie pranie raz na pół roku?
Możesz prać częściej ale naprawdę niema takiej potrzeby. Zdziwisz się że po pół roku będzie taka czysta woda po praniu. Niewiesz co tracisz. :D

vooltan 

Ja śpię w majtkach, ale już niedługo..... Przeprowadzę się tylko do kobiety :P

skywalker 

Wysłany: Pią 18 Sie, 2006   

[quote="hildegrant"]con: napisales to w tak profesjonalny sposob, ze poczulem sie jakbym ogladal reklamy maty ozonowej, ktore niejako z musu musze ogladac przed pojsciem do pracy :P (ale bez obrazy, tak mi sie skojarzylo)
pranie co pol roku troche mnie odrzuca wiec pozostane zwolennikiem bawelny, pierza, albo "sztucznikow"...
a co do tematu: sen nago jest naturalny i najbardziej wskazany poniewaz ubranie krepuje i jest 'wymyslone', aczkolwiek w tak zorganizowanych spoleczenstwach niezbedne...no ale sypialnia to chyba prywatne miejsce i mozna powrocic w niej do "prastarych nawykow", a jesli ktos mieszka z rodzicami to chyba najwlasciwszy krok by pozbyc sie z domu pruderii i "pani dulskiej" :wink:
a tak juz z kosmosu wziete: mysle ze za dziesiat lat ludzie beda spali w czyms przypominajacym tuby kriogenicznepo to by zatrzymac starzenie :wink: no to bedzie wymog spania nago :wink: [/quote]
Hmm mnie sie zdaje że to będą pudełka próżniowe takie z TV-market'u tyle że większe i jedna rureczka z tlenem... albo będziemy zamrażani... :wink:
and I gotta girlfriend everywhere"

hildegrant

Wysłany: Pią 18 Sie, 2006   

sky: troche ci sie pomieszalo z proznia + tlenem + krogenia...no chyba ze to byl zart...
con: wierze, ale jestem niepoprawnym czysciochem, na dodatek mam w domu labka wiec pranie, sprzatanie, odkurzanie jest na 1 m-cu...

Odpowiedz do tematu