Dziwne krosty na członku |
Autor | Wiadomość |
volver1993 Wiek: 32 Dołączył: 22 Lip 2015 Posty: 2 Skąd: Wrocław | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pią 24 Lip, 2015 |
|
| Napisz coś więcej o tych zmianach. Kiedy się pojawiły, czy się rozsiewają, zaogniają itp.
Na moje niefachowe oko wyglądają jak zwykłe prosaki.
Jeśli nie czytałeś, to zerknij na ten artykuł o częstych męskich problemach dermatologicznych:
klik | |
| |
 |
volver1993 Wiek: 32 Dołączył: 22 Lip 2015 Posty: 2 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pią 24 Lip, 2015 |
|
| Pojawiły się jakoś z dwa lata temu, nie swędzą, nie rozrastają się, nie bolą. Przeczytałem o tych prosakach i wydaje mi się, że to właśnie one. Dziękuje za przesłanie linku i za pomoc. Pozdrawiam | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Master1989 
Dołączył: 15 Gru 2009 Posty: 128 Skąd: Kalisz | Wysłany: Pią 24 Lip, 2015 |
|
| To z pewnością prosaki | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pią 24 Lip, 2015 |
|
| volver1993 napisał/a: | Pojawiły się jakoś z dwa lata temu, nie swędzą, nie rozrastają się, nie bolą. Przeczytałem o tych prosakach i wydaje mi się, że to właśnie one. Dziękuje za przesłanie linku i za pomoc. Pozdrawiam |
Jeślibyś konsultował to kiedyś z lekarzem, to napisz nam o diagnozie. Może komuś przyda się Twój przypadek. Jestem bardzo ostrożny (a przynajmniej staram się być) w ocenianiu problemów medycznych przez internet, ale też mi się wydaje, że to prosaki.
Pozdrawiam serdecznie | |
| |
 |
|