Hemoroidy |
Autor | Wiadomość |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Sro 09 Sie, 2006 |
|
| piszac "mam to i juz" udowadniasz jedynie, ze nie wyleczyles sie bo najwyrazniej nie zastosowales sie do wszystkich zalecen lekarza
zylaki odbytu wykryte dosc wczesnie, przy zastosowaniu profilaktyki i leczenia zachowawczego sa calkowicie wyleczalne, tylko, ze leczenie jest dlugotrwale i wymaga od pacjenta sporo wyrzeczen i poswiecenia
stan wiedzy medycyny nt. powstawania i rozwoju zylakow odbytu jest na wysokim poziomie, rowniez w polsce
a i jeszcze jedno anus w jezyku lacinskim nie oznacza odbytnicy, jesli juz przeklejasz skads nazwy to sprawdzaj trzy razy... | |
| |
 |
Chenryk Dołączył: 02 Maj 2006 Posty: 12 | Wysłany: Czw 10 Sie, 2006 Re: re.... |
|
| Hildegrant ...czepiasz sie bzdetów. Mozliwe ze nie do końca wyraziłem sie co do okreslenia "ANUS" precyzyjnie - ale tego sformułowania uzyłem w kontekscie tego schorzenia w tym konkretnym dolnym odcinku przewodu pokarmowego (końcowym odcinku) gdzie chyba najwyrazniej widac to schorzenie. Nie ukrywam ze swojego czasu uczyłem sie dosyc długo Anatomii człowieka i Anus to jest anatomiczne okreslenie ... wiemy o co chodzi ... a Ty robisz z tego filozoficzny problem - czepiasz sie ... chcesz sie popisac elokwencją czy znajomoscią anatomii ? No dobrze zostawmy to ..wiadomo o co chodzi i juz. | |
| |
 |
Chenryk Dołączył: 02 Maj 2006 Posty: 12 | Wysłany: Czw 10 Sie, 2006 re.. |
|
| cholera .. zupełnie przypadkowo wlazłem na inne strony tego FORUM i odkryłem ze "hildegrant" to ... EXPERT - niepodważalny dyżurny autorytet w przedmiocie penisa i wyrocznia ,na wszystko ma rade i ach i och ...o k... a ale sie wkopałem - a co bedzie teraz jak się okaże że "hildegrant" jest z LPR-u i WszechPol. Zwiewam stąd na Madagaskar albo na Kamczatkę... Czesc ! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Czw 10 Sie, 2006 |
|
| Jakie sa objawy hemoroidow????? bo nie wiem ale czasami mam takie jakies dziwne uczucie w pupie | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 13 Sie, 2006 |
|
| Chenryk - jeśli chodzi o sex analny - uważam, że nie powinno być większych problemów, natomiast musisz sam zadecydować czy w danym momencie hemoroidy nie będą zbyt bolesne...
Proponuję cowieczór zaaplikowac sobie Hemorektal (czopki) - powinno doraźnie pomóc. | |
| |
 |
mary Dołączył: 23 Sie 2006 Posty: 80 | Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 Re: Hemoroidy |
|
| cezar2 napisał/a: | Witam,
wiem, że temat o którym piszę nie jest związany z penisem (no, może nie dla wszystkich ), ale dotyczy to również mężczyzn.
Zauważyłem u siebie niepokojące objawy, które wskazują na hemoroidy (lub jak kto woli żylaki odbytu). Czy ktoś ma lub miał coś takiego i jak sobie z tym poradził? Dodam, że nie jest to dolegliwe na codzień, ale nie wiem, czy nie leczone nie spowoduje innych powikłań. |
taaaaaak ja!!!! zauważyłam jak byłam z piatym dzieckiem w ciązy!!!!!!a szóste było w drodze buhahahaha
| |
| |
 |
Luctus Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 5 | Wysłany: Czw 31 Sie, 2006 |
|
| Żylak odbytu też nie należy do przyjemnych schorzeń, a jednak trafił mi się w 26 roku życia, a przy tym zaznaczam, że dożyję spokojnej starości bez penetrowania mej dziewiczej dupy . Procto-glyvenol dostałem i jakiś antybiotyk (nazwa mi umknęła) - przeszło. I chirurg, który mi to ścierwo nacinał, powiedział mi, ż to od "siedzącego trybu życia". Podobno kierowcom zdarza się najczęściej | _________________ Luctus | |
| |
 |
|