Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Elektrostymulacja
Autor Wiadomość
malehunk 

Wysłany: Pon 20 Lip, 2015   

Chyba już czas podzielić się czymś więcej niż samym opisem, aczkolwiek nagraną mam tylko wersję krótką, bo 10 minutową (w praktyce można całość przedłużyć wielokrotnie). Ale na tym filmiku 3 razy jestem na granicy orgazmu i 3 razy pozwalam na zwiotczenie penisa. To jest bardzo zbliżone do standardowego edgingu (czy ktoś mógłby zaproponować polską wersję tej techniki, bo odmienianie mnie już trochę gramatycznie boli na mózgu, proszę!), czyli doprowadzenie niemal do wytrysku i zaprzestanie stymulacji. Tymczasem długa sesja elektro może wykorzystać średnie natężenie przepływu energii oraz pracę mięśni Kegla, co powoduje bardzo powolne wzrastanie doznań i jest zbyt małe, by osiągnąć orgazm. Trzeba wtedy działać wyobraźnią, mięśniami, być może też stymulacją sutków itp.
Gdybym od dłuższego czasu nie był sam, pewnie nie odkryłbym tego ciemnego zaułka masturbacji, ale cóż... Czasem aż sam się boję o swoje resztki zdrowego rozsądku.

A filmik tu, jestem ciekaw opinii:
http://www.xtube.com/watch.php?v=xIAjO-G103-

onesa 
onesa

Wysłany: Wto 21 Lip, 2015   

malehunk, dzięki za film. Muszę przyznać, że wygląda to trochę strasznie, szczególnie kolor twojego penisa...

malehunk 

Wysłany: Wto 21 Lip, 2015   

Akurat kolor na tym nagraniu nie wynika z elektrostymulacji. Po prostu mój penis jest bardziej zaczerwieniony niż różowy jak u niektórych. Telefon którym nagrywałem wyostrza kolory i oświetlenie zrobiło swoje - niezbyt mocna lampka. Ale stymulacja sama w sobie jest słaba, porównywalna po prostu z dotykiem, czasem z mocniejszym uściskiem ręki, tyle że czuje się ją na całej powierzchni skóry w stałym natężeniu.

penis.com.pl
bathmate
onesa 
onesa

Wysłany: Sro 22 Lip, 2015   

no to chyba że... bo taki fioletowy był, to myślałam, że coś się tam nie bardzo dzieje.

Odpowiedz do tematu