PENIDROL MAX |
Autor | Wiadomość |
lolloko Dołączył: 04 Sty 2015 Posty: 93 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 06 Cze, 2015 PENIDROL MAX |
|
| http://penidrolmax.pl/#a_...e&chan=zbiornik - po przeczytaniu tego artykułu + komentarzy wygląda na to że to rzeczywiście działa. Panowie stosowaliście, polecacie, odradzacie ??? Czy to na prawde działa ? | |
| |
|
MałyPotworek
Wiek: 27 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Sob 06 Cze, 2015 |
|
| Ja nie brałem, ale moim zdaniem jest to po prostu niemożliwe, aby jakieś tam tableteczki czy inne pitu pitu powiększyły akurat penisa. Taka jest moja opinia, nie wiem jak inni. | |
| |
|
kcqBM Wiek: 36 Dołączył: 03 Gru 2014 Posty: 25 Skąd: Poznań | Wysłany: Sob 06 Cze, 2015 |
|
| Polecam Prozac, dziala na wszystko | _________________ <> | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
lolloko Dołączył: 04 Sty 2015 Posty: 93 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 06 Cze, 2015 |
|
| MałyPotworek napisał/a: | Ja nie brałem, ale moim zdaniem jest to po prostu niemożliwe, aby jakieś tam tableteczki czy inne pitu pitu powiększyły akurat penisa. Taka jest moja opinia, nie wiem jak inni. |
No właśnie ja też nie ogarniam i się z Tobą zgadzam, a w necie jest dużo pozytywnych komentarzy. Pytanie czy nie podpucha przygotowana przez sprzedawcę ? | |
| |
|
redman32
Dołączył: 08 Lis 2014 Posty: 691 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 06 Cze, 2015 |
|
| Gówno prawda. Gdyby to rzeczywiście działało to wszyscy by brali te tabletki | |
| |
|
MałyPotworek
Wiek: 27 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Sob 06 Cze, 2015 |
|
| lolloko napisał/a: | MałyPotworek napisał/a: | Ja nie brałem, ale moim zdaniem jest to po prostu niemożliwe, aby jakieś tam tableteczki czy inne pitu pitu powiększyły akurat penisa. Taka jest moja opinia, nie wiem jak inni. |
No właśnie ja też nie ogarniam i się z Tobą zgadzam, a w necie jest dużo pozytywnych komentarzy. Pytanie czy nie podpucha przygotowana przez sprzedawcę ? |
Podpucha Zastanów się dlaczego akurat penis... | |
| |
|
Arnold33wawa Wiek: 42 Dołączył: 18 Lip 2015 Posty: 3 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 18 Lip, 2015 |
|
| jeśli chodzi o penidrolmax miałem okazję go przetestować, niestety u mnie skończyło się na wyrzuceniu kasy w błoto, te tabletki są nieskuteczne. polecam wypróbować inne, bardziej sprawdzone suplementy na penisa. | |
| |
|
onesa onesa
Wiek: 34 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5563 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 20 Lip, 2015 |
|
| to mi przypomina takie reklamy na porost piersi, tylko tabletkami to sobie je można powiększyć, jak się ich napcha w stanik | |
| |
|
Zachariasz Wiek: 31 Dołączył: 29 Lis 2014 Posty: 317 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 20 Lip, 2015 |
|
| onesa, Ty powinnaś bezwłocznie bez chwili namysłu banowac takich uzytkowników jak arnold... Chyba nie musze tłumaczyc dlaczego | |
| |
|
onesa onesa
Wiek: 34 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5563 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 21 Lip, 2015 |
|
| Powiedzmy, że daję im szansę i usuwam odnośniki. Jeśli to spamer, to to go boli bardziej. | |
| |
|
Powiększony [Usunięty] | Wysłany: Pią 25 Wrz, 2020 |
|
| Hej.
Ja korzystałem z produktu EROS, tego prawdziwego a nie jednego z wielu podrób na rynku.
Początkowo byłem sceptyczny, ale spróbowałem bo wiadomo że człowiek chce się ratować.
Mój penis urósł o 5cm w długości, ale jego objętość także się zwiększyła. Co jeszcze zaskakujące moja potencja zwiększyła się na tyle że 6 krotny stosunek jednego dnia nie sprawiał mi problemu. Skóra mojego penisa od tego żelu stała się też bardziej elastyczna, dzięki czemu nie ma żadnego uczucia tarcia podczas stosunku i po nim nie występują żadne podrażnienia.
Ja zamawiałem z tego linku --> worldbestmedicine.com/l/eros
Polecam każdemu którzy już próbowali wszystkiego, a także tym co dopiero chcą spróbować. Serio pomaga, jest warty swojej ceny. | |
| |
|
|