Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Nietypowe Guzki
Autor Wiadomość
arekxt6

Wysłany: Sro 09 Sie, 2006   Nietypowe Guzki

Witam

Mam taki problem, mam naokoło żołądzi prącia liczne, niewielkie (a może wielkie) guzki ok. 1mm. Koloru skóry (może troche jaśniejsze), nie bolą, nie swędzą, nie da się ich wydusić po prostu są i to od kiedy pamiętam. Byłem z tym u dermatologa już dawno temu i powiedział mi ze to są guzki jakieś tam , teraz nie pamiętam już jakie. Dowiedziałem się że ma je też niby większość mężczyzn (chyba 90%) że są raz większe raz mniejsze bla bla bla, i że nie da się nic z nimi zrobić.

Niedowierzając trochę dermatologowi stosowałem maść clotrimazol 3 razy dziennie przez jakiś tydzień i nie zaszłą nawet najmniejsza zmiana, wiec jakaś drożdżyce czy grzybice można chyba wykluczyć.

Osobiście nie wydaje mi się żeby miała je większość facetów, w internecie też nie znalazłem żadnego info na temat czegoś przynajmniej podobnego więc pytam Was macie coś takiego ? wiecie coś o tym ?

Ziuuuteek

Wysłany: Sro 09 Sie, 2006   

Clotrimazol jest maścią przeciwgrzybiczną, a owe krostki to nie żaden grzyb tylko najnormalniejsza w świecie częśc twojego wacka. :wink: Ja też takie mam i niczym ich nie smaruję. :D Nie masz się czym martwić i musisz się z tym pogodzić bo one będą z tobą aż do końca... 8)

arekxt6

Dzięki uspokoiłeś mnie trochę, ale dalej mnie dziwi że jeszcze nigdzie i nigdy nie widziałem czegoś podobnego, a już na pewno nie takich rozmiarów. Moje „guzki” są widoczne po prostu z daleka ( mam bardzo krótki napletek) i bynajmniej nie jest to estetyczny widok.
Ponoć są jak małe „kolce” ;P

penis.com.pl
penilarge krem
arekxt6

Tylko tłumacz za każdym razem że to nie jest żaden syf ;P

jackers

Wysłany: Czw 10 Sie, 2006   Re: Nietypowe Guzki

[nareszcie znalazlem kogos kto ma ten sam problem co ja z tymi krepujacymi guzkami.. szukalem w necie ale nic nie moglem znalesc na ten temat..;/ podczas stosunku bywa to strasznie krepujace... i caly czas o tym mysle;/

arekxt6

Wysłany: Nie 13 Sie, 2006   Re: Nietypowe Guzki

Byłeś z tym u dermatologa albo urologa ?

tirou

Wysłany: Wto 22 Sie, 2006   Tirou

Hmm nie wime czy o tym samym myslimy ale chodzi wam o takie jakby krostki pod skora wokół prącia? odpiszczie szybo plix zastanawiam sie czy nie powiedziec o tym mamie ;/ ??

arekxt6

Wysłany: Sro 23 Sie, 2006   Re: Tirou

To raczej nie są krostki pod skórą, tylko sama skóra, czasem o bardzo nieregularnych i poszarpanych kształtach. Sprawdź czy tego co Ty masz nie zmożesz w jakiś sposób wydusić. Jeśli tak to najprawdopodobniej masz tzw. prosaki niema się wtedy czym martwić są to zaczopowane ujścia gruczołów łojowych po prostu „pryszcze”

A i ważne, u mnie występuje to tylko wokół żołądzi, jeśli masz to na całym penisie to najprawdopodobniej są to prosaki. Mamie sie chyba niema co tym chwalić.

tirou

Wysłany: Sro 23 Sie, 2006   tirou

Prosaki? mozna je jakos znisazczyć? Wycisnac? Czy to prowadzi do jakichs konsekwencji?? np. (bezplodnosc? )tak tlkyo pytam bo jestem mlody i ciekawy wszystkiego :D

arekxt6

Wysłany: Sro 23 Sie, 2006   Re: tirou

Było już o tym
http://www.zdrowemiasto.pl/_zm/index.php?art=65

mary

Wysłany: Czw 24 Sie, 2006   Re: Nietypowe Guzki

arekxt6 napisał/a:
Witam

Mam taki problem, mam naokoło żołądzi prącia liczne, niewielkie (a może wielkie) guzki ok. 1mm. Koloru skóry (może troche jaśniejsze), nie bolą, nie swędzą, nie da się ich wydusić po prostu są i to od kiedy pamiętam. Byłem z tym u dermatologa już dawno temu i powiedział mi ze to są guzki jakieś tam , teraz nie pamiętam już jakie. Dowiedziałem się że ma je też niby większość mężczyzn (chyba 90%) że są raz większe raz mniejsze bla bla bla, i że nie da się nic z nimi zrobić.

Niedowierzając trochę dermatologowi stosowałem maść clotrimazol 3 razy dziennie przez jakiś tydzień i nie zaszłą nawet najmniejsza zmiana, wiec jakaś drożdżyce czy grzybice można chyba wykluczyć.

Osobiście nie wydaje mi się żeby miała je większość facetów, w internecie też nie znalazłem żadnego info na temat czegoś przynajmniej podobnego więc pytam Was macie coś takiego ? wiecie coś o tym ?

tak to samo miał juz Twój kolega z innego tematu..ehhhh że doszło do tego ze musze sie powtarzac..: to są bąble chujniowce!!!!! czy jakos trak
pozdrawiam :D :D :D

Odpowiedz do tematu