Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     krostki
Autor Wiadomość
raven11 

Wysłany: Sob 13 Cze, 2015   krostki

Cześć,
od około 2 miesięcy ( wydaje mi się że z 3-4 lata temu też miałem dokładnie w tym samym miejscu) zaobserwowałem krostki , najpierw było ich 5 ( od góry) i jedna ( od spodniej części) wielkość około 1 mm potem jedna się trochę powiększyła i znikła , następnie znikła , kolejna po prostu znikła . zostały na chwilę obecną 3 z góry i jedna z dołu . wczoraj jedną zdrapałem i powiększyła się dziś tak jak na załączonej fotografii. Powiedzcie mi proszę czy są to znamiona jakiejś wenery ? nie obserwuje innych symptomów w stylu ropy .

zdjęcia
http://zapisz.net/images/473_20150613_162638.jpg
http://zapisz.net/images/195_20150613_162835.jpg

Per Rectum 

Wysłany: Sob 13 Cze, 2015   

Myślę, że nie jest to nic poważnego. "Wenerę" bym wykluczył, bo krosty na dłuższy czas znikają, a choroba tego typu sama nie ustępuje, tylko rozwija się do jeszcze poważniejszej postaci. Moim zdaniem nie jest to też opryszczka ani grzyb. Może przerośnięte gruczoły łojowe, miałem taki problem na twarzy i wyglądało to podobnie.
Oczywiście nie jestem specjalistą i jeśli Twój problem będzie się powtarzał, to koniecznie skonsultuj się z lekarzem.
Przy okazji polecam Ci ten artykuł:
KLIK

Pozdrawiam i życzę uporania się z krostkami. Jeśli będziesz miał jakąś diagnozę, to podziel się z nami - może przyda się to komuś innemu z takim samym problemem.

onesa 
onesa

Wysłany: Sro 08 Lip, 2015   

I jak tam, byłeś u dermatologa?

penis.com.pl
penilarge krem
Odpowiedz do tematu