Masturbacja w prezerwatywie |
Autor | Wiadomość |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | |
| |
 |
normalnyxyz Wiek: 33 Dołączył: 31 Maj 2015 Posty: 22 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 27 Cze, 2015 |
|
| Huh, nigdy bym nie pomyślał, że tak można xD wygląda fajnie, ciekawe jak z doznaniami. | |
| |
 |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Sob 27 Cze, 2015 |
|
| No właśnie ja oniemiałem jak to zobaczyłem, że tak można Trzeba spróbować | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
normalnyxyz Wiek: 33 Dołączył: 31 Maj 2015 Posty: 22 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 27 Cze, 2015 |
|
| Na pierwszym filmiku wygląda to mega, tylko jak on to zrobił, że powietrze nie ucieka xD?
Ps. Żałuję, że nie mam aktualnie przy sobie żadnej gumki :F | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Sob 27 Cze, 2015 |
|
| Takiego balona nie próbowałem. Za to eksperymentowałem niegdyś z prezerwatywą wypełnioną moczem. Coś jak na tym video: klik | |
| |
 |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Sob 27 Cze, 2015 |
|
| Właśnie w tym momencie uświadomiłeś mi, że nic nie wiem o masturbacji | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Sob 27 Cze, 2015 |
|
| MałyPotworek napisał/a: | Właśnie w tym momencie uświadomiłeś mi, że nic nie wiem o masturbacji :? |
Co więcej sam na to wpadłem w trakcie zabawy :-)
Taki byłem pomysłowy... | |
| |
 |
redman32 
Dołączył: 08 Lis 2014 Posty: 691 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 27 Cze, 2015 |
|
| jak on to napompował? | |
| |
 |
MałyPotworek 
|
| Chyba po prostu nadmuchał i jakoś wsadził tam małego
[ Dodano: Sob 27 Cze, 2015 22:39 ]
Albo nałożył na penisa i pompką | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Nie 28 Cze, 2015 |
|
| Pod tym instruktażowym video www.xtube.com/watch.php?v...5_#.VY-0zmjwHbU
z akcją z większym balonem, niż prezerwatywa, jest krótkie wyjaśnienie po angielsku.
Może ono coś Wam pomoże.
------------
Balloon Fuck How To
How to Fuck a balloon; find a big balloon, big enough you can stretch the open end over your cock with out binding too much, but not so big it comes off easily. Blow it up completely, pinch it shut as in the video and stretch it over your spit lubed cock. Proceed to punch, shake, vibrate the balloon so it works your cock to orgasm...burst balloon and spray cum all over the room! | |
| |
 |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Nie 28 Cze, 2015 |
|
| Trzeba będzie wypróbować | |
| |
 |
ScumbagChris 
Wiek: 31 Dołączył: 24 Paź 2014 Posty: 13 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Pią 03 Lip, 2015 |
|
| No, wygląda ciekawie. Trzeba kiedyś spróbować. | _________________ Sztuczne cycki są jak Święty Mikołaj. Niby go niema ale prezenty dostawać lubimy. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5642 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 03 Lip, 2015 |
|
| Eh, wy faceci, to macie tyle różnych możliwości. Aż zazdroszczę. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pią 03 Lip, 2015 |
|
| onesa napisał/a: | Eh, wy faceci, to macie tyle różnych możliwości. Aż zazdroszczę. :wink: |
No, Panie też nie mogą za bardzo narzekać. Jest mnóstwo gadżetów, które pomagają im w masturbacji. Sama łechtaczka daje też ogromne możliwości. Nota bene ostatnio wyczytałem, że to bardziej imponujący narząd niżby się mogło zdawać. To co widać gołym okiem, to jedynie wierzchołek góry lodowej. Cała łechtaczka ma ok. 15 cm długości i wąsy! Łechtaczka rozgałęzia się i okrąża narządy płciowe, a jej liczne zakończenia nerwowe (wąsy) sięgają pochwy i kości łonowej.
Jest nawet hipoteza, że słynny punkt G, to nic innego jak wewnętrzna część łechtaczki, która w tym miejscu (miejscu punktu G) przebiega bardzo blisko przedniej ściany pochwy.
Tu naprawdę jest czego zazdrościć! Ja też chcę choćby namiastkę takiego czegoś. A tak zostaje mi tylko żołądź i raczej niewygodnie umiejscowiona prostata :-) | |
| |
 |
|