Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     PLAN TRENINGOWY
Autor Wiadomość
From_S_to_XL 

Wysłany: Sro 24 Cze, 2015   PLAN TRENINGOWY

Witajcie! Co do prób powiększania, no było ich kilka, ale wszystkie kończyły się po tygodniu, dwóch z powodu braku motywacji. Mówiłem sobie " dobra dzisiaj przerwa, jutro zrobie", i tak odkładałem ćwiczenia, aż dawałem sobie spokój. Wierzę, że prowadzenie tego dziennika da mi większą motywacje do ćwiczeń.

To był mały wstęp a teraz plan i wymiary :

Plan na początek :
Rozgrzewka : Edging 10 min przed i po
klasyczne jelq - na początek 250 normalnych i 150 odwróconych

Wymiary :
Długość - 15,1 cm
Obwód - 14/14,2 cm przy kolejnych pomiarach będę wiedział dokładniej

Po 6 tygodniach planuję przejść na plan taki jak DuzeBerlo, choć może w tym czasie znajdę coś innego.

Przez te 6 tygodni nie liczę jakoś bardzo na przyrosty, ale na trochę lepszą erekcje.

Wymarzone wymiary :
20cm dł 17cm obw.

Liczę na jakieś rady i ew. poprawki w moim planie. Jak myślicie, jest wgl możliwe uzyskanie takich wymiarów skoro startuje od 15? Pozdro 8)

Cycus85 

Wysłany: Sro 24 Cze, 2015   

Kazdy z nas jest indywidualny wiec ciezko tak z gory powiedziec czy akurat tyle uda ci sie uzyskac cwiczac , na pewno musisz wiedziec jedno ze deyerminacja to podstawa bez tego nie bedzie efektow , zreszta masz temat kadeona tam jest wszystko jego poczatkowe wymiary z ktorych startowal jak i obecne i ci powiem wyniki jego sa motywacyjne.

Zachariasz 

Wysłany: Sro 24 Cze, 2015   

zacznijmy od tego ze nie potrzebnie zalozyles nowy temat ;d. Mogles to napisac w temacie Kadeona w formie posta i tez miałbyś odpowiedziane ;p

Na pewno zanim zaczniesz cwiczyc obczytaj sie dobrze z tym co juz jest na forum.

penis.com.pl
viamax
Odpowiedz do tematu