Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     wątpliwości (?) s.o.s
Autor Wiadomość
Rico22 

Wysłany: Wto 04 Lis, 2014   wątpliwości (?) s.o.s

Witam Panowie. 5 miesięcy temu W KOŃCU ! zdecydowałem się na wizytę u urologa, byłem pewny iż mój problem przedstawia się następująco: krótkie wędziełko oraz nadmiar skóry na penisie, byłem tego pewien natomiast urolog stwierdził że problemem jest jedynie wędziełko, które należy podciąć a co do skóry to powiedział że po podcięciu wędziełka nadmiar skóry się unormuje/rozciągnie, dokładnie nie pamiętam ale coś w ten deseń powiedział
Zatem udałem się na zabieg i z wędziełkiem jest wszystko OK, napletek zsuwa się elegancko z członka podczas wzwodu ALE, no właśnie, pozostaje problem a dokładniej ta nieszczęsna skóra otóż kiedy już zsunę napletek podczas wzwodu pod żołędziem tworzy się tak jakby pierścień który powoduje lekki dyskomfort i członek odchyla się lekko w prawą stronę . Powiedzcie mi czy da rade coś z tym zrobić jakoś rozciągnąć czy po prostu doktor postawił błędną diagnozę i ten nadmiar nie unormuje się i trzeba usunąć to w pizdu ?
Proszę Zdjęcia:
http://imgur.com/a/UYEfu

xxxy
[Usunięty]

Wysłany: Czw 06 Lis, 2014   

Witam mam w sumie podobną sytuacje, kiedyś miałem stulejke za małolata i też mam taki nadmiar skóry ale nie traktowałbym tego jako mankament, mi np, w niczym to nie przeszkadza. Tyle, że mi sie nic nie odchyla w żadną strone z tego powodu, jesli czujesz aż taki dyskomfort fizyczny czy psychiczny to uda się do innego lekarza. Na marginesie nie wyobrażam sobie jakby miał wygladac taki zabieg polegający na usunięciu nadmiaru skóry ;p.

obrzezany1 

Wysłany: Nie 21 Cze, 2015   

To że został fragment wewnętrznej części napletka to zależy od rodzaju zabiegu. Miałeś high & loose
http://obrzezanie.pl/rodz.../high-and-loose
Nadal masz przewężenie napletka podczas wzwodu. Zgłoś się do lekarza.
Pozdrawiam

penis.com.pl
penilarge krem
Odpowiedz do tematu