KRĘCENIE WORA I INNE ZABAWY W GRONIE KOLEGÓW |
Autor | Wiadomość |
Jusarjan Wiek: 32 Dołączył: 16 Maj 2015 Posty: 18 Skąd: mazowieckie | Wysłany: Sob 20 Cze, 2015 KRĘCENIE WORA I INNE ZABAWY W GRONIE KOLEGÓW |
|
| Kto miał jakieś tego typu zabawy w szkole/koloni bądz gdzieś indziej ?
U mnie w gim i lic kręcili worki w szatani | |
| |
 |
HappyBoy Dołączył: 17 Lut 2015 Posty: 47 Skąd: Częstochowa | Wysłany: Sob 20 Cze, 2015 |
|
| Wtf?! O.o lapali za jaja i krecili? Chyba nie ogarniam :p mozesz wytłumaczyć ze szczegolami?
[ Dodano: Sob 20 Cze, 2015 ]
A tak wgl to u mnie w gim "tylko"jakies machanie jajami przed morda, ale to w bokserkach wiec ogolnie nic ciekawego | |
| |
 |
gitan Wiek: 41 Dołączył: 20 Cze 2015 Posty: 9 Skąd: Poznań | Wysłany: Sob 20 Cze, 2015 |
|
| Zdarzało się kręcenie, ale nie była to forma zabawy, tylko kary i każdy starał się tego uniknąć. Niekiedy jednak grupa starszych dopadła i wtedy po takiej akcji ciężko było chodzić. Tym bardziej że tak wtedy, jak i teraz jądra mam dość wrażliwe na nacisk. Inna sprawa, że nawet lubię różne tego typu zabawy dziś, gdy jestem starszy.. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Jusarjan Wiek: 32 Dołączył: 16 Maj 2015 Posty: 18 Skąd: mazowieckie | Wysłany: Nie 21 Cze, 2015 |
|
| No łapali i kręcili ale to tak dla jaj zabawa była żeby pomacać innych | |
| |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Nie 21 Cze, 2015 |
|
| Jak byłem w wojsku, to było na porządku dziennym kręcenie wora | |
| |
 |
|