Tak mnie ciekawi... |
Autor | Wiadomość |
jax Dołączył: 18 Lut 2007 Posty: 1 Skąd: W-wa | Wysłany: Wto 16 Paź, 2007 Tak mnie ciekawi... |
|
| Zaglądam czasem na to forum, i jedna rzecz mnie zastanawia. Trafiają się tu homofobi i jak mogę podejrzewać pewna część z nich wzbogaciła archiwum "Galerii dumy męskiej". Jeśli mają czymś nacieszyć wzrok innych - z pewnością sprawili wiele przyjemności temu i owemu facetowi. Wyobrażam sobie ich dyskomfort... | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 29 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Wto 16 Paź, 2007 |
|
| hehhe, bardzo błyskotliwy post a może jednak nie wklejają tu zdjęć (raczej nie znajdziesz w galerii zdjęcia podpisanego "JESTEM HOMOFOBEM") a może po prostu nie odbierają tetgo w ten sposób, że ich zdjęcia są podniecające dla gejów? | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sob 03 Maj, 2008 |
|
| jeśli zamieszczają swoje nagie fotki i jednocześnie nie wiedzą, że mogą podniecić nimi gaya to są schizofrenikami | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
matteusz Wiek: 28 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Pią 17 Paź, 2008 |
|
| nie każdy homofob jest podniecający, wręcz przeciwnie | |
| |
 |
olszesaa Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 102 Skąd: Ciechanów | Wysłany: Czw 20 Cze, 2013 |
|
| ja jestem wyrozumiały dla homoseksualistów | |
| |
 |
penisman Dołączył: 28 Paź 2011 Posty: 190 Skąd: Radom | Wysłany: Wto 25 Cze, 2013 |
|
| Homoseksualiści to też ludzie przecież, a że nasze społeczeństwo jest jakie jest, to nie ma się czemu dziwić, po prostu trzeba ignorować te przestarzałe przekonania i tyle | |
| |
 |
gladiator01 Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 5 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 16 Cze, 2015 |
|
| Ale ogólnie ostatnio jest tak, że cokolwiek napiszesz o osobach homoseksualnych, co nie będzie zgodne z ich tokiem myślenia, przykleją Ci łatkę homofoba.
Ja np. toleruję takie osoby, mogę się nawet kumplować z niektórymi, ale zakazałbym im wkładania tych obleśnych wdzianek na paradach. | |
| |
 |
|