Propozycja wspólnej masturbacji. |
Autor | Wiadomość |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Pią 12 Cze, 2015 Propozycja wspólnej masturbacji. |
|
| Chłopaki, a szczególnie ci hetero potrzebuję waszej opinii. Otóż załóżmy czysto teoretycznie, że kolega z klasy (zwykły kolega-znajomy) zaproponawałby wam wspólną masturbację, to jaka byłaby wasza reakcja? | |
| |
 |
maks3323 Wiek: 26 Dołączył: 18 Kwi 2015 Posty: 2 Skąd: pomorze | Wysłany: Pią 12 Cze, 2015 |
|
| Ja tak przebywam u kolegi (oboje hetero) i myslimy o tym | |
| |
 |
raf.jaw Wiek: 30 Dołączył: 25 Maj 2014 Posty: 63 Skąd: Zawiercie | Wysłany: Pią 12 Cze, 2015 |
|
| Gdyby propozycja wyszła od niego i bylibyśmy na "bezpiecznym gruncie", to zgodziłbym się bez dłuższego namawiania | _________________ skype: raf.jaw | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
arkan Wiek: 29 Dołączył: 04 Maj 2010 Posty: 82 Skąd: town | Wysłany: Sob 13 Cze, 2015 Re: Propozycja wspólnej masturbacji. |
|
| MałyPotworek napisał/a: | Chłopaki, a szczególnie ci hetero potrzebuję waszej opinii. Otóż załóżmy czysto teoretycznie, że kolega z klasy (zwykły kolega-znajomy) zaproponawałby wam wspólną masturbację, to jaka byłaby wasza reakcja? |
Czemu nie
Myślę że to nie jest zdrada jeśli ma się dziewczynę. Uroki bycia bi | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Sob 13 Cze, 2015 |
|
| Wprawdzie już nie jestem w szkole i nie jestem hetero, ale i tak się wypowiem :-)
Do szkoły chodziłem już jakiś czas temu i wtedy byłem hetero (przynajmniej tak mi się wydawało). W pierwszej klasie liceum poznałem kolegę (hetero), z którym się zakumplowałem. Jakoś tak od początku czuliśmy do siebie "miętę" i właściwie nie wiadomo kiedy przeszliśmy do rzeczy. Zaczęło się niewinnie od dotykania nawzajem naszych sztywnych członków przez spodnie i pokazywania ich sobie na chwilę. Stosunkowo szybko jednak (po 2 może 3 miesiącach) przeszliśmy do rzeczy, tj. do masturbacji (również typu "ja tobie, ty mnie") i lekkiego oralu (delikatnego całowania interesu). Inicjatywę, co istotne w tym temacie, od początku miał mój kolega - to on był pierwszy we wszystkich posunięciach, a ja jakoś tak inercyjnie płynąłem z prądem i nie oponowałem, choć on nie raz zaskoczył mnie swoimi działaniami (jak np. wtedy, gdy niespodziewanie usiadł przy mnie i masował mojego siuraka przez ubranie, tak długo, aż nastąpił finał w bieliznę).
Choć podkochiwałem się wtedy w dziewczynach, to nie przeszkadzała mi taka "nadprogramowa" forma aktywności. Nawet uważałem to za fajną przygodę i odskocznię od szkoły, za którą nie przepadałem. Oczywiście dawało mi to też - choć chwilowe - rozładowanie napięcia, które, delikatnie mówiąc, było wtedy znaczne. :-)
A więc podsumowując moja reakcja na rozmaite propozycje kolegi (nie tylko czysto masturbacyjne) była na tak. I nigdy tego nie żałowałem.
Mam nadzieję, MałyPotworku, że ta przydługa historia, z kilkoma "pikantniejszymi" szczegółami, wzbogaciła jakoś Twoje dane badawcze w kwestii stosunków jednopłciowych na etapie szkolnym. | |
| |
 |
Master1989 
Dołączył: 15 Gru 2009 Posty: 128 Skąd: Kalisz | Wysłany: Sob 13 Cze, 2015 |
|
| Ja wspólną masturbację z kolegą i kolegami mam już za sobą, było to co prawda w czasach gimnazjum / technikum, ale nawet teraz mimo tego że mam dziewczynę, i gdyby padła taka propozycja, to bym się zgodził. Życie jest zbyt krótkie by sobie czegoś odmawiać:P | |
| |
 |
redman32 
Dołączył: 08 Lis 2014 Posty: 691 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 13 Cze, 2015 |
|
| Jestem za penis nie pokazywany maleje | |
| |
 |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Sob 13 Cze, 2015 |
|
| redman32 napisał/a: | Jestem za penis nie pokazywany maleje |
Hahah od dzisiaj to moje życiowe motto
[ Dodano: Sob 13 Cze, 2015 16:54 ]
Dzięki chłopaki za odpowiedzi | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Sob 13 Cze, 2015 |
|
| MałyPotworek napisał/a: | redman32 napisał/a: | Jestem za :P penis nie pokazywany maleje :P |
Hahah od dzisiaj to moje życiowe motto :mrgreen:
[ Dodano: Sob 13 Cze, 2015 16:54 ]
Dzięki chłopaki za odpowiedzi ;) |
A jeśli można wiedzieć (tak z czystej ciekawości) - w jakim celu ta kwerenda?
Czyżbyś miał jakąś kuszącą propozycję? :-) | | |
| |
 |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Sob 13 Cze, 2015 |
|
| Per Rectum, no właśnie nie Jest na odwrót, to ja chciałbym zaproponować | |
| |
 |
Per Rectum 
|
| MałyPotworek napisał/a: | Per Rectum, no właśnie nie Jest na odwrót, to ja chciałbym zaproponować |
Aaa, to śmiało. Trzymam mocno kciuki za powodzenie misji. | |
| |
 |
MałyPotworek 
|
| No zobaczymy co z tego wyjdzie Będę relacjonował | |
| |
 |
Per Rectum 
|
| MałyPotworek napisał/a: | No zobaczymy co z tego wyjdzie Będę relacjonował |
Będzie mi bardzo miło jak podzielisz się informacjami.
Ja nie żałuję, że kiedyś dałem się namówić. Mam nadzieję, że Twój przyjaciel też tak powie za ileś lat.
A narazie - cicho sza! - żeby nie zapeszać. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
MałyPotworek 
|
| Dokładnie :p | |
| |
 |
Pinoki0 Dołączył: 18 Maj 2015 Posty: 75 Skąd: Dolnośląskie | Wysłany: Nie 14 Cze, 2015 |
|
| To relacjonuj
Z mojego szkolnego doświadczenia powiem tyle, że takie akcje wychodziły same z siebie bez jakichś konkretnych zagadywań i podchodów. Ważne, czy obaj odbieracie się seksualnie, czy jest chemia - no jakby coś takiego zaproponował kolega niepodobający mi się, to bez szans raczej... ale w Twoim przypadku szanse powinny być duże
Per rectum - wiem że nie ocenia się po wczesnym wieku i wiem że dyskusje na ten temat są baardzo, bardzo słabe - ale nazywanie Ciebie i kolegi po takiej akcji hetero to jednak lekkie nadużycie haha. Powiedziałbym że bi, tylko wolą dziewczyny. | |
| |
 |
|