Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     historyjki
Autor Wiadomość
noddy

Wysłany: Pią 04 Sie, 2006   

con brio napisał/a:
noddy napisał/a:
..... a nawet jezeli warto to czy stac by cie bylo codziennie jechac te 400km ??? bys musial nie spac wogole :|

Brednie że niemożna poznać dziewczyny. Albo jesteś jeszcze taki dziecuch, albo jakiś wybrakowany egzemplarz. W Twoim przypadku to kup sobie w sex shopie gumową lalkę. Będziesz ją miał zawsze gotową i zawsze pod ręka.
Śmieszą mnie tacy ludzie. Bez żadnej ambicji, bez odrobiny uczucia. Tylko sex i nic więcej. Chcieliby poznać dziewczynę i po piętnastu minutach już na niej leżeć i po kilku ruchach skończyć "miłość". Nie na tym polega sex panowie. Sex to cały ceremoniał. Dopiero co poznana dziewczyna która idzie do łóżka to dla mnie dz..... W taki sposób sex uprawiają ludzie prymitywni.
Cała przyjemność polega w "zdobywaniu" dziewczyny. Im dłużej, tym sex daje więcej rozkoszy. Dlamnie nieliczy się ilość lecz jakość.
Dla swojego i partnerki dobra zmiencie Panowie nastawienie do sexu. Stawiajcie na jakość. To sie opłaca. Dziewczyny rozmawiają z sobą i opowiadają o swych przygodach. Wyrobienie sobie "renomy" to cel do którego powinniśmy dążyć.

Chyba CIEBIE pojebalo! Mi nie chodzi wlasnie o sex! tylko zeby sie zakochac ale widze ze ty mowisz o sobie:| wk... mnie takie podejscie do calej sprawy a swoje marne komentarze zachowaj dla siebie :evil:
I czy ja napisalem ze chce sexu???????????? Ja chce pioznac partnerke a nie odrazu znia uprawiac sex czlowieku naucz sie czytac ze zrozumieniem :? Polecam najpierw jakies czytanki (Elementarz czy nawet wycinki z Playboy'a) POZDRO! ZIOMUŚ

hildegrant

Wysłany: Pią 04 Sie, 2006   

dla mnie dz.... to kobieta pobierajaca pieniadze za swoje uslugi, a dziewczyna szybko idaca do lozka jest po prostu chetna :wink:
pamietaj, ze nie kazdy czlowiek chce sie wiazac...

onogi

Wysłany: Sob 05 Sie, 2006   

na walcie jakies historyjki... :? Zeby Was zachecic powiem Wam ze to byl sex ze znajoma z widzenia. po baaaardzooo dlugiej rozmowie powiedzialem jej w pewnym momencie, ze oddalbym sie jej caly a ona sie spytala czy naprawde... niezla chcice miala, bo zaraz poszlismy do namiotu :)

penis.com.pl
penilarge krem
noddy

A jak nazwiecie dziewczyne, ktora ma w stanach chlopaka i ma taka chcice ze by kazdemu dala :) ja do niej napisalem pare fajnych tekstow na ktore starsze kobiety bo poszly jak muchy do kupy a ona mnie wysmiala :) spytala sie "Co to za bajka"? POPIZGALO JĄ? mysle ze ona to przemysli bo nie bedzie chodzila z chlopakiem ktorego juz nie zobaczy i mysle ze bedzie chciala znalesc sobie jakiegos partnera a to co uslyszala na gg przemysli i mze sie wezmie za mnie to ja jej pokaze ,,|,,, :twisted:

skywalker 

[quote="onogi"]na walcie jakies historyjki... :? Zeby Was zachecic powiem Wam ze to byl sex ze znajoma z widzenia. po baaaardzooo dlugiej rozmowie powiedzialem jej w pewnym momencie, ze oddalbym sie jej caly a ona sie spytala czy naprawde... niezla chcice miala, bo zaraz poszlismy do namiotu :) [/quote]
Troche dziwny tekst jej szczeliłeś... To raczej kobieta powinna Ci powiedzieć że odda Ci się a nie ty jej :lol:
and I gotta girlfriend everywhere"

noddy

Wysłany: Nie 06 Sie, 2006   

NIekoniecznie musiala być to KOBIETA hehehe :lol:

onogi

ten tekst byl pol zartem pol serio... to jak inaczej moglem to powiedziec, zeby sie nie obrazila?? trzeba umiec rzucac jakies takie teksty i rozbawic a nie smiertelnie powaznie cos powiedziec to sie przestraszy... bo zalezy jej tylko na seksie!!
a noddy to ze jestes gejem to nieznaczy, ze inni tez preferuja takie "cos"

onogi

ten tekst byl pol zartem pol serio... to jak inaczej moglem to powiedziec, zeby sie nie obrazila?? trzeba umiec rzucac jakies takie teksty i rozbawic a nie smiertelnie powaznie cos powiedziec to sie przestraszy... bo zalezy jej tylko na seksie!!
a noddy to ze jestes gejem to nieznaczy, ze inni tez preferuja takie "cos"

noddy

Twoj spam byl w tym momencie zbędny bo za 10 razem bym CIEBIE nie zrozumial ale kazde dziecko ma swoj swiat ;) pozdr dla ciebie :) i pozdro dla tego pana z namiotu :D :lol:

onogi

Wysłany: Pon 07 Sie, 2006   

g... złapałeś podnietę??

noddy

Tak a teraz spuszcze Ci sie na twarz i na klate! Wysmarujesz sobie i moze Ci jakies wloski urosna malolacie pozdro

onogi

noddy napisał/a:
A jak nazwiecie dziewczyne, ktora ma w stanach chlopaka i ma taka chcice ze by kazdemu dala :) ja do niej napisalem pare fajnych tekstow na ktore starsze kobiety bo poszly jak muchy do kupy a ona mnie wysmiala :) spytala sie "Co to za bajka"? POPIZGALO JĄ? mysle ze ona to przemysli bo nie bedzie chodzila z chlopakiem ktorego juz nie zobaczy i mysle ze bedzie chciala znalesc sobie jakiegos partnera a to co uslyszala na gg przemysli i mze sie wezmie za mnie to ja jej pokaze ,,|,,, :twisted:

eee... malo z tego zrozumialem... i nie wiem co ma to do tematu :-) ...

onogi

a może zazdroscisz??? bo z tego co czytalem to jeszcze nie moczyles ogona... Odpier***l sie ode mnie... nawet nie musze Ci tlumaczyc, ze to byla dziewczyna (znajoma)... Zazdrosc przez Ciebie przemawia. A moze masz takie poczucie humoru. jak czytalem twoje posty to odnioslem wrazenie ze za wszelka cene chcesz udowodnic wyzszosc intelektualna nad innymi, ale pleciesz caly czas glupoty!! tak jak to wyzej pokazalem

penis.com.pl
masturbator
noddy

onogi napisał/a:
a może zazdroscisz??? bo z tego co czytalem to jeszcze nie moczyles ogona... Odpier***l sie ode mnie... nawet nie musze Ci tlumaczyc, ze to byla dziewczyna (znajoma)... Zazdrosc przez Ciebie przemawia. A moze masz takie poczucie humoru. jak czytalem twoje posty to odnioslem wrazenie ze za wszelka cene chcesz udowodnic wyzszosc intelektualna nad innymi, ale pleciesz caly czas glupoty!! tak jak to wyzej pokazalem

hahahahhahahahah no mam czego Ci zazdroscic hehehe a tamtego niezrozumiales bo to ciezkie do zrozumienia dla Ciebie ale tak to juz bywa w tym okrutnym świecie.
ps. Na mnie przyjdzie pora zebym "zamoczyl ogon" jak ty to nazywasz i nie jest mi z tego powodu do jakiejs zazdrosci tylko poprostu pleciesz takie glupoty czlowieku ze pol forum sie smieje mi na PRIV!

onogi

Wysłany: Wto 08 Sie, 2006   

za glupi jestes zeby odpowiadac

Odpowiedz do tematu