Włosy łonowe. |
Autor | Wiadomość |
Milky_Man Dołączył: 01 Cze 2015 Posty: 14 Skąd: Kolobrzg | Wysłany: Wto 02 Cze, 2015 Włosy łonowe. |
|
| Cześć!
Mam 15lat i mam pewna sprawę. Jeszcze nigdy tak "na serii" nie obcowałem wlosow łonowych, tylko próbowałem tak trochę. Czy mógłby mi ktos opisać krok po kroku jak to sie robi? Czego sie używa.
Nie mam ojca. Chciałbym także porozmawiać z jakimś mężczyzna o rożnych sprawach, np. masturbacja. Także jakby ktos chciałby mi pomoc to proszę podać na PW. Bede wdzięczny | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 02 Cze, 2015 |
|
| ale o co chodzi jak można obcować włosy łonowe? | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Wto 02 Cze, 2015 |
|
| legolas1, zwykła literówka Zapewne chodziło chłopakowi o obcinanie | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Milky_Man Dołączył: 01 Cze 2015 Posty: 14 Skąd: Kolobrzg | Wysłany: Wto 02 Cze, 2015 |
|
| legolas1 napisał/a: | ale o co chodzi jak można obcować włosy łonowe? |
O matkoo! Telefon mi zmienił. Miało byc obcinać ._. | |
| |
 |
fifinow88 Dołączył: 07 Kwi 2015 Posty: 76 Skąd: Łódź | Wysłany: Wto 02 Cze, 2015 |
|
| Milky_Man, ja pierwszym razem wziąłem nożyczki i najpierw trochę delikatnie strzygłem i jak widziałem, że mogą być krótsze to strzygłem dalej. Ważne by nożyczki były ostre ale też krótkie - łatwiej manewrować. Co do depilacji moszny to najlepiej też najpierw przystrzyc nożyczkami (ostrożnie) a potem maszynka i golić podczas kąpieli | _________________ Życie jest jak taniec transwestyty - wszystko pięknie i nagle ch....j. | |
| |
 |
kcqBM Wiek: 37 Dołączył: 03 Gru 2014 Posty: 25 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 02 Cze, 2015 |
|
| A nie lepiej uzyc kremu do depilacji? | _________________ <> | |
| |
 |
lolloko Dołączył: 04 Sty 2015 Posty: 93 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 04 Cze, 2015 |
|
| Pianka Gilette + maszynka ostra + wcześniej prysznic + coś na podrażnienia i jest okej. Sam się długo broniłem przed goleniem łoniaków, ale raz ogoliłem i teraz naprawdę polecam. Najgorszy jest pierwszy raz ogolić ! | |
| |
 |
|