Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     co Was najbardziej podnieca ?
Autor Wiadomość
noddy

Wysłany: Nie 06 Sie, 2006   

Racja :) Czlowiek z Mózgiem zawsze wygra z czlowiekiem BEZMÓZGIEM :)
pozdro :)
ps. Cos za malo odpisujecie w tematach bo siedze na tym forum 10 min. dziennie :) TYLKO :twisted:

con brio

Wysłany: Pon 07 Sie, 2006   

To żadna aluzja. Sam tak napisałeś a ja tylko potwierdziłem.
http://www.penis.com.pl/f...highlight=#8432
Pozatem to trochę więcej kultury. Swym sposobem przekazywania myśli + wulgaryzmami prowokujesz mnie do takiego traktowania. Na innym forum już dawno dostałbyś bana. :wink:

noddy

Ale bez przesady zebys mnie jezdzil czlowieku ! Swoje jakies tam jazdy zostaw dla siebie moze Ci sie przydadza do czegos

penis.com.pl
andropenis
con brio

Przejrzałem Twoje wszystkie wypowiedzi na tym forum. Też nie oszczędzasz co niektorych. Masz przykład:
http://www.penis.com.pl/f...highlight=#8491
Posądzasz mnie że jeżdzę na Tobie. Nie. Ja nie używam wulgaryzmów i staram się pisać jako tako poprawnie i dopóki Ty niezmienisz swojego języka na bardziej zrozumiały i kulturalny to spodziewaj się takiego traktowania z mojej strony.
A pozatem to trochę więcej poczucia humoru. :D :D :D
Pozdrawiam.

noddy

W temacie historyjki napisales tak :
noddy napisał:
..... a nawet jezeli warto to czy stac by cie bylo codziennie jechac te 400km ??? bys musial nie spac wogole

Brednie że niemożna poznać dziewczyny. Albo jesteś jeszcze taki dziecuch, albo jakiś wybrakowany egzemplarz. W Twoim przypadku to kup sobie w sex shopie gumową lalkę. Będziesz ją miał zawsze gotową i zawsze pod ręka.
Śmieszą mnie tacy ludzie. Bez żadnej ambicji, bez odrobiny uczucia. Tylko sex i nic więcej. Chcieliby poznać dziewczynę i po piętnastu minutach już na niej leżeć i po kilku ruchach skończyć "miłość". Nie na tym polega sex panowie. Sex to cały ceremoniał. Dopiero co poznana dziewczyna która idzie do łóżka to dla mnie dz..... W taki sposób sex uprawiają ludzie prymitywni.
Cała przyjemność polega w "zdobywaniu" dziewczyny. Im dłużej, tym sex daje więcej rozkoszy. Dlamnie nieliczy się ilość lecz jakość.
Dla swojego i partnerki dobra zmiencie Panowie nastawienie do sexu. Stawiajcie na jakość. To sie opłaca. Dziewczyny rozmawiają z sobą i opowiadają o swych przygodach. Wyrobienie sobie "renomy" to cel do którego powinniśmy dążyć.

I od tego sie zaczelo bo pomyslales ze chodzi mi o sam SEX a nie o to tylko chodzi takze jakbys czytal uwazniej zrozumialbys co chcialem powiedziec.
ps. Zakonczmy ten temat bo nie mam ochoty walkowania tego shitu ;)

Odpowiedz do tematu