Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Bi czy zwykły odchył
Autor Wiadomość
rafikkk 

Wysłany: Wto 29 Wrz, 2009   Bi czy zwykły odchył

Witam,
Jestem tu nowy, a mam problem. Wydaje mi sie ze jestem hetero.. nie potrafie się zakochać w facecie a po za tym nie wyobrażam sobie pocałunku ani nic z tych rzeczy, nie jestem homofobem jednak związki homoseksualne mnie troche brzydzą. Pociągają mnie kobiety i zwykle fantazjuje wyłącznie z ich udziałem :twisted: ponieważ partnerka nie zwsze może spełnić wsyztkich moich marzeń erotycznych, jednak od czasu do czasu mam nieodpartą chęć zrobienia tego z facetem. Czy to objaw homoseksualizmu. Zazwyczaj mi przechodzi juz po paru dniach ale chciałem się dowiedziec jakie jest wasze zdanie na ten temat. :roll:

Shnitzel 

Wysłany: Wto 29 Wrz, 2009   

Obajw homoseksualizmu? raczej fantazji erotycznych - czyżby twoja partnerka zaczęła cie nudzić?

Jeśli tak to znaczy ze jesteś bi. hetero 100% (nie ma i tak takich) partnerka nigdy nie będzie nudzić :) w każdym razie szukasz nie faceta związku czy uczuć tylko samej zabawy - a to tylko dowodzi ze ktoś jest bi ale nie homo. W sumie wszystko zależy od ciebie czy skoczysz z facetem raz do łózka czy będziesz sie zaklinał bawiąc się ze swoja partnerka jak z kłodą.

disassociative 

Wysłany: Sro 30 Wrz, 2009   

Mam kobietę parę lat, seks z nią to kupa przyjemności i bliskości. Zamierzam mieć dzieci rodzinę, kocham kobiety, ale tak samo jak ty czasem mam nieodpartą pokuse na faceta, ale nie jako całości tylko na penisa :) Też jakiś czas borykałem się z myślami, teraz wiem że to zupełnie normalne, fantazje i tyle. Miałem okazje zrobić to z facetem, było naprawdę fajnie, kobieta nie do końca rozumie faceta. Potraktuj to jako odskocznie od codzienności.

penis.com.pl
penilarge krem
Shnitzel 

Wysłany: Sro 30 Wrz, 2009   

disassociative napisał/a:
ale nie jako całości tylko na penisa

Powiem Ci ze tego nigdy nie zrozumiem. Co takiego jest w męskim penisie że on tak przyciąga?

disassociative 

Wysłany: Czw 01 Paź, 2009   

Też nie wiem, ale zawsze mam ochotę na penisa :) Mimo iż jestem w stałym związku jak pisałem i nic nie narzekam. Przypuszczam, że to fantazje wyniesione z onanizmu, kiedy to człowiek zafascynował się swoim penisem.

houserek 

Wysłany: Czw 24 Gru, 2009   

disassociative, czesc, też jestem w stałym związku z kobietą, jest mi dobrze, uwielbiam seks z kobietami, ale czasem ciągnie mnie do facetów, długo myślałem jak to ze mną jest, wkońcu pogodziłem się że jest bi, spróbowałem tego z chłopakiem, jest inaczej, czy też tak masz?

Pinoki0 

Wysłany: Wto 19 Maj, 2015   

Po prostu pewien objaw narcyzmu, autoseksualnosci wedlug mnie.

Odpowiedz do tematu