Czy to PEŁNA stulejka? |
Autor | Wiadomość |
Olej Paliwowy Dołączył: 13 Maj 2015 Posty: 5 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sro 13 Maj, 2015 Czy to PEŁNA stulejka? |
|
| Cześć, nazywam się Adam i mam 14 lat.Napletka nie mogę w ogóle zsunąć.Niżej macie parę zdjęć mojego fiflaka.Czy potrzebna będzie operacja? Nie można samemu rozciągnąć? | | |
| |
 |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Sro 13 Maj, 2015 |
|
| 1. Najlepiej oceniłby to specjalista. Nie ma się czego wstydzić, to problem jak każdy. Od tego są lekarze.
2. Zawsze próbować można. Podobno lekkie zsuwanie w ciepłej wodzie przynosi jakieś efekty, jednakże cudów bym się nie spodziewał.
3. Tego rodzaju pytań chyba nie da się brać na poważnie. A dlaczego nie ma? To tak samo jakby miałbyś już nie urosnąć albo jakbyś miał zarostu już nie mieć, bo do tej pory go (może) nie ma. Wracając do pytania, to tak, urośnie. | |
| |
 |
Olej Paliwowy Dołączył: 13 Maj 2015 Posty: 5 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sro 13 Maj, 2015 |
|
| Okej, a z kim mam porozmawiać? Z matką nie za bardzo chcę rozmawiać. | | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Sro 13 Maj, 2015 |
|
| No najlepiej by było z mamą. | |
| |
 |
Penitren Dołączył: 28 Wrz 2014 Posty: 97 Skąd: Zakopane | Wysłany: Sro 13 Maj, 2015 |
|
| Powiem ci tak spróbuj go rozciągać w ciepłej wodzie jeżeli nie jest w wzwodzie i powiedz to mamie u mnie w domu też była tylko ona i nie miałem jakiejś krępacji przed nią. Miałem podobny przypadek do twojego ale lekarz przy pierwszej wizycie zciągnął skór i kazał ćwiczyć problem już nie powrócił | |
| |
 |
qawqa17 
Wiek: 27 Dołączył: 28 Lip 2014 Posty: 52 Skąd: Mazury | Wysłany: Sro 13 Maj, 2015 |
|
| też miałem operacje na stulejkę, nic strasznego, tylko odwalili robotę słabo bo kawałek skórki jest przyklejony jeszcze i chyba tak zostanie do końca | _________________ GG : 10551970 - wymiana fotkami
! | |
| |
 |
MałyPotworek 
|
| qawqa17, myslalem, że to natura | |
| |
 |
fifinow88 Dołączył: 07 Kwi 2015 Posty: 76 Skąd: Łódź | Wysłany: Sro 13 Maj, 2015 |
|
| niestety ale przy takiej stulejce sam napletka nie rozciągniesz i później będzie Ci to przeszkadzać...im wcześniej zgłosisz się z tym do specjalisty tym lepiej dla Ciebie. Wiem, że to mega stresujące i wymagające zadanie iść z tym do mamy, ale musisz się odważyć dla własnego dobra.
Trzymamy kciuki!
Ps. Daj znać jak zdobędziesz się na odwagę i jak postępy | _________________ Życie jest jak taniec transwestyty - wszystko pięknie i nagle ch....j. | |
| |
 |
Olej Paliwowy Dołączył: 13 Maj 2015 Posty: 5 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sro 13 Maj, 2015 |
|
| Chlopaki jako,że nie jestem cipką od razu powiedziałem mamie i jutro idziemy do rodzinnego po skierowanie do urologa. Znacie może jakiegoś dobrego urologa w okolicach Białegostoku? | |
| |
 |
MałyPotworek 
|
| Olej Paliwowy, no super Teraz to już z górki | |
| |
 |
fifinow88 Dołączył: 07 Kwi 2015 Posty: 76 Skąd: Łódź | Wysłany: Czw 14 Maj, 2015 |
|
| Olej Paliwowy, brawo! ja niestety w kwestii lekarza na Podlasiu nie pomogę, ale wierzę że trafisz na dobrego specjalistę
Ps. Mama oglądała czy wystarczyło że jej powiedziałeś? | _________________ Życie jest jak taniec transwestyty - wszystko pięknie i nagle ch....j. | |
| |
 |
Olej Paliwowy Dołączył: 13 Maj 2015 Posty: 5 Skąd: Szczecin | Wysłany: Czw 14 Maj, 2015 |
|
| Wystarczyło,że powiedzialem. | |
| |
 |
Penitren Dołączył: 28 Wrz 2014 Posty: 97 Skąd: Zakopane | Wysłany: Czw 14 Maj, 2015 |
|
| Olej Paliwowy, nie ma się co bać własnej mamy | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Olej Paliwowy Dołączył: 13 Maj 2015 Posty: 5 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pią 15 Maj, 2015 |
|
| Byłem u rodzinnego i dostałem jakąś maść na ból dupy i rozciągać 2 miesiące a jak nie będzie dobrze to znowu do rodzinnego.Czy to był zły lekarz i wybrać się do chirurga?
[ Dodano: Pią 15 Maj, 2015 ]
Odpowie ktoś? | |
| |
 |
Penitren Dołączył: 28 Wrz 2014 Posty: 97 Skąd: Zakopane | Wysłany: Sob 16 Maj, 2015 |
|
| Wgdług mnie powinno być ok zabieg to wg nich ostateczność zobaczysz jak będzie za 2 miesiące | |
| |
 |
|