Skrzywienie i ułożenie penisa w bokserkach |
Autor | Wiadomość |
Kokos91 [Usunięty] | Wysłany: Pon 27 Kwi, 2015 Skrzywienie i ułożenie penisa w bokserkach |
|
| Witajcie,
Mój penis mocno odstaje w bok, prócz tego jest trochę zakrzywiony do góry. Wygląda to dla mnie mocno nieestetycznie, jednak potrzebuję też Waszej opinii. Jak myślicie - czy może być to spowodowane tym, że od dziecka noszę penisa w bokserkach skierowanego na lewą stronę?(jak na zdjęciu) Jak wygląda to u Was? Czytałem, że wielu facetów nosi penisa pionowo do góry - co jest dla mnie dziwne, bo i tak zsuwa się on na bok podczas chodzenia. Wielu nosi go też w dół. I teraz pytanie - jak dokładnie? Wzdłuż jąder i pomiędzy nimi? Czy wzdłuż, ale obok jąder, np. po lewej stronie?
Czy jest jakiś sposób, na "wyprostowanie" penisa? Tzn. aby nie odginał się w lewo aż tak bardzo?
Klik 1
Klik 2
W bokserkach | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 37 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Pon 27 Kwi, 2015 |
|
| Taki urósł, taki zostanie. Noszenie miało jakis pośredni wpływ a raczej chyba zbyt ciasne bokserki na takiego olbrzyma. Nic już z tym nie zrobisz, jedynie nie gnieć go bardziej i dobierz właściwy rozmiar bokserek.
Poza tym, penis jest bardzo fajny i to skrzywienie dodaje mu moim zdaniem pewnego uroku. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
DuzeBerlo 
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Kokos91 [Usunięty] | Wysłany: Wto 28 Kwi, 2015 |
|
| Przeszkadzać nie przeszkadza. Taka krzywizna jest dla mnie jedynie mocno nieestetyczna. | |
| |
 |
kolega007 Dołączył: 20 Wrz 2005 Posty: 29 Skąd: z tąd | Wysłany: Pią 15 Maj, 2015 |
|
| Spróbuj nosić go na drugą stronę, i może ciasne bokserki do spania tez z ułożeniem na drugą stronę, spróbuj kilka tygodni i zobacz czy to coś zmieni... | |
| |
 |
adhd32 Dołączył: 26 Cze 2015 Posty: 22 Skąd: Szczecin | Wysłany: Nie 28 Cze, 2015 |
|
| Nie noś go na drugą stronę, przy takiej "krzywiźnie" męczyłbyś się niemiłosiernie (mam delikatnie skrzywionego w lewo i noszenie go "w prawej nogawce" powoduje u mnie dyskomfort). Raczej nic z tym nie zrobisz. Jak powiedział Shnitzel - taki urósł, taki zostanie | |
| |
 |
|