Więcej i lepiej domowymi sposobami... |
Autor | Wiadomość |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Czw 03 Sie, 2006 |
|
| sprawdz sklad owsa i przemysl to...
cos ci napisze na priva | |
| |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Pią 04 Sie, 2006 |
|
| ja skladu juz sprawdzac nie bede koniem nie jestem ale mysle ze to nie owsianka daje ta sperme lecz te mleko ktore jest geste pod wplywem tej owsianki robi sie takie jak sperma troche mysle ze to te mleko ma takie wlasciwosci. | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Pią 04 Sie, 2006 |
|
| mylisz sie... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Pią 04 Sie, 2006 |
|
| No dobra niech Ci bedzie ... | |
| |
 |
Ziuuuteek Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 45 | Wysłany: Wto 08 Sie, 2006 |
|
| noddy napisał/a: | na sperme polecam CI owsiankę i to nie zarty! jedz codziennie talerz owsianki i bedzie coraz bielsza poprostu duzo mleka a najlepiej w postaci owsianki
ps. Ja uwielbiam owsianke wiec jem codziennie | Dzięki za pomysł z owsianką tylko ja jej poprostu nie lubię. Natomiast nie jestem przekonany czy nabiał ma jakikolwiek wpływ na ilośc i jakość spermy. Przeciez w końcu sperma to nie mleko... Sperma łączy się z dwóch płynów, które w czasie wytrysku łączą się ze sobą w różnych proporcjach. Za gęstość i kolor spermy odpowiada ilość plemników w niej. Nie mam zielonego pojęcia o co w tym chodzi, ale im więcej jest w spermie plemników tym ona jest bardziej bielsza i gęstsza. Jądra potrzebują ok 3 dni aby wyprodukować odpowiednią ilośc plemników. Natomiast mi chodzi o to w jaki sposób można przyspieszyć ten proces i zwiększyć produkt końcowy. | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Wto 08 Sie, 2006 |
|
| skoro nie masz zielonego pojecia to nie pisz bzdur
sperma sklada sie z wielu skladnikow a nie z 2, i plemniki nie nadaja jej gestosci
jadra potrzebuja ok. 2 miesiecy na to by wyprodukowac dojrzale i pelnowartosciowe plemniki (mowie o jednej partii)
a w odpowiedzi na pyt.: nie mozna | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 08 Sie, 2006 |
|
| Biorę te tabletki już tydzień i nie zauważyłem zbytniej różnicy w ilości nasienia ale jeśli chodzi o konsystencje to jest chyba gęstrza (przynajmniej tak mi sie wydaje) Byłem tylko ciekawy czy to działa ale już sie przekonałem że nie więc nie będe już tego brał... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Wto 08 Sie, 2006 |
|
| tak jak pisalem: od tej suplementacji moze poprawic sie skora, paznokcie, wlosy i tyle... | |
| |
 |
Ziuuuteek Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 45 | Wysłany: Sro 09 Sie, 2006 |
|
| hildegrant napisał/a: | skoro nie masz zielonego pojecia to nie pisz bzdur
sperma sklada sie z wielu skladnikow a nie z 2, i plemniki nie nadaja jej gestosci
jadra potrzebuja ok. 2 miesiecy na to by wyprodukowac dojrzale i pelnowartosciowe plemniki (mowie o jednej partii)
a w odpowiedzi na pyt.: nie mozna | To mnie w tym momencie pocieszyłeś, że hohoho........ | |
| |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Sro 09 Sie, 2006 |
|
| Od tygodnia jem codziennie (rano i wieczorem) owsianke i widze roznice bo sperma zaczela robic sie biala!!!!!! i strzela mi prosto na twarz | |
| |
 |
Ziuuuteek Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 45 | Wysłany: Pią 11 Sie, 2006 |
|
| Generalnie to chodzi mi o to co mam zrobić żeby moja sperma była bardziej biała i gęstsza...??? Oczywiście pomijając fakt zrezygnowania z masturbacji bo to akurat wiem. | |
| |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Pią 11 Sie, 2006 |
|
| Mi ODZIWO pomogla OWSIANKA... Sperma jest bielsza i gęstrza mi pomoglo a ty hildegrant moiles ze nic jednak mialem racje | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Sob 12 Sie, 2006 |
|
| twoje subiektywne, ukierunkowane obserwacje nie sa badaniami klinicznymi wiec z czym do ludzi? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ziuuuteek Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 45 | Wysłany: Sob 12 Sie, 2006 |
|
| Ej zapytałem się coś. Chcę mieć białą i gestą spermę, a was się pytam co mam w tym kierunku zrobić... Dodam, że mam 18 lat. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 13 Sie, 2006 |
|
| A ja chce mieć:
- złoty helikopter
- posiadłość na Kostaryce
- Angeline Jolie za żone / kochanke
- 1000000000 mln $
- wyspe na własność
- harem
Poczytaj dobrze temat i odpowiedz sobie na pytanie... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
|