problem z penisem PILNE |
Autor | Wiadomość |
ali008 Dołączył: 18 Sie 2014 Posty: 7 Skąd: Zielona góra | Wysłany: Pon 18 Sie, 2014 problem z penisem PILNE |
|
| Witam. Mam 19lat i moim problemem jest to, ze skóra ktora jest na penisie podczas wzwodu najezdza na zołądź. Nawet jeśli ściagne napleta z żołądzia to ta skura wróci na miejsce. Stwarza to problem przy seksie, jak i przy zakladaniu prezerwatywy, poniewaz nie da sie jej do konca rozwinąć. Czuje sie jakbym mial za duzo skóy na penisie. To bardzo wazne, prosze o pilna pomoc. W razie potrzeby dam zdj. Czy to moze miec jakis związek ze stulejką? Pozdrawiam | | |
| |
 |
bartosso Wiek: 32 Dołączył: 14 Sie 2014 Posty: 35 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 18 Sie, 2014 |
|
| Cześć, skoro Ci to przeszkadza, albo co gorsza sprawia ból, to udaj się do lekarza. Stulejka ma różne "etapy zaawansowania". Czy napletek "owija się" pod żołędziem? | |
| |
 |
ali008 Dołączył: 18 Sie 2014 Posty: 7 Skąd: Zielona góra | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
bartosso Wiek: 32 Dołączył: 14 Sie 2014 Posty: 35 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 19 Sie, 2014 |
|
| Rozumiem. Widocznie ze skóry robi się "obręcz" i uciska żołądź. Udaj się do lekarza, na pewno Ci pomoże lepiej niż ktokolwiek tutaj
Zastanawia mnie, czy to rzeczywiście ten ucisk. Ja ściągniesz napletek podczas wzwodu to jesteś w stanie np. włożyć palca pod napletek albo między napletek a brzeg żołędzi? | |
| |
 |
ali008 Dołączył: 18 Sie 2014 Posty: 7 Skąd: Zielona góra | Wysłany: Wto 19 Sie, 2014 |
|
| Nie jestem w stanie włożyc palca, poniewaz tej skóry nie jest tak duzo. Zachowuje sie ona podobnie podczas wzwodu jak i podczas spoczynku penisa, tyle, ze podczas wzwodu jest bardziej naciagnieta. A jesli ja sciagne z zoledzia ona zjezdza spowrotem na niego jak na zamieszczonym zdj ale nie do samego konca. To ze skóra ta przmieszcza sie utrudna zakladanie prezerwatywy jak i seks w niej.
Do jakiego lekarza sie udac? Jak moglby mi on pomoc? | |
| |
 |
bartosso Wiek: 32 Dołączył: 14 Sie 2014 Posty: 35 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 20 Sie, 2014 |
|
| Jeżeli chcesz spróbować w ramach NFZ, to musisz udać się do lekarza rodzinnego po skierowanie do urologa (to ten od męskich spraw).
Możliwe, że obydwoje (urolog na pewno) będą chcieli obejrzeć Twój sprzęt, więc się przygotuj, ale bez stresu | |
| |
 |
ali008 Dołączył: 18 Sie 2014 Posty: 7 Skąd: Zielona góra | Wysłany: Sro 20 Sie, 2014 |
|
| a po skierowanie to koniecznie do lekarza rodzinnego? | |
| |
 |
boy2010 
Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 761 Skąd: POZNAŃ | Wysłany: Sro 20 Sie, 2014 |
|
| niestety tak | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.
------------------------------------------------- | |
| |
 |
ali008 Dołączył: 18 Sie 2014 Posty: 7 Skąd: Zielona góra | Wysłany: Sro 20 Sie, 2014 |
|
| wizayta w tym wieku i pokazanie penisa w NFZ jedna z najbarardziej krepujacych sytuacji..., gdy zna sie osobe pracujaca tam. | |
| |
 |
bartosso Wiek: 32 Dołączył: 14 Sie 2014 Posty: 35 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 20 Sie, 2014 |
|
| Tzn. znasz swojego lekarza rodzinnego z życia codziennego? | |
| |
 |
ali008 Dołączył: 18 Sie 2014 Posty: 7 Skąd: Zielona góra | Wysłany: Czw 21 Sie, 2014 |
|
| tak w najblizszym osierodku zdrowia mam lekarza rodzinnego. | |
| |
 |
Paweł problem 
Wiek: 32 Dołączył: 10 Kwi 2015 Posty: 3 Skąd: znajomi | Wysłany: Pon 13 Kwi, 2015 |
|
| hej mam problem
[ Dodano: Pon 13 Kwi, 2015 ]
bartosso, | _________________ proszę o pomoc mam problem
Proszę pomoście | |
| |
 |
|