Ciekawe zabawy ;) |
Autor | Wiadomość |
HappyBoy Dołączył: 17 Lut 2015 Posty: 47 Skąd: Częstochowa | Wysłany: Sob 11 Kwi, 2015 Ciekawe zabawy ;) |
|
| Witam, dam taki nowy temat, moze kogos zaciekawi. Wiec pytanie, czy znacie jakies zboczone zabawy, obojetnie czy to dla faceta i dziewczynym czy dla tej samej płci, dla dwoch osob czy dla wiekszej ilość.
Wiec ja dam pierwsza jaka znam, to zabawa w "chlebek" , polega na tym ze grupka facetow wali na czas i spuszcza sie na kromke chleba. Ten ktos skonczy ostatni zjada te kanapeczke
teraz wy napiszcie jaka znacie, albo jak wam sie podoba
Moze wymyslicie jakas wlasna gre? | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 11 Kwi, 2015 |
|
| HappyBoy, a miałeś okazję grać w tę grę lub w inną podobną? | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
HappyBoy Dołączył: 17 Lut 2015 Posty: 47 Skąd: Częstochowa | Wysłany: Sob 11 Kwi, 2015 |
|
| Niestety (albo stety) nie ale kto wie, jest opcja ze zagram w te wakacje
(P.s. fajnie ze nawet osoba 32 lata sie zainteresowala tematem chyba ze legolas1 masz sciemniony wiek na forum :p ) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
JedenMoment Wiek: 27 Dołączył: 04 Kwi 2015 Posty: 24 Skąd: wrocław | Wysłany: Sob 11 Kwi, 2015 |
|
| Fajna gra ale szkoda ze na chleb moze jakies wieksze ciastko to bylo by zajebiscie ^^ hehe | _________________ Zyjemy poto by cierpieć | |
| |
 |
HappyBoy Dołączył: 17 Lut 2015 Posty: 47 Skąd: Częstochowa | Wysłany: Sob 11 Kwi, 2015 |
|
| No w sumie tez mozna, ale chleb latwiej zalatwic na szybko, np na jakims biwaku no ale ciasto z takim lukrem to by bylo dobre XD | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 11 Kwi, 2015 |
|
| myślę, że swobodnie można zastępować chleb innymi wypiekami
ja słyszałem o grze (nazwa to chyba kamienna twarz). faceci siedzą przy stole. jedna osoba wchodzi pod stół i zaczyna jednemu z nich robić loda. gra polega na zachowaniu kamiennej twarzy tak aby reszta się nie zorientowała kto jest tym szczęśliwcem
rozbierany poker to chyba standard.
wiek jest prawdziwy | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
|
| Haha spoko ta kamienna twarz :p
ja znam jeszcze Słoneczko, ale to chyba tez standard
[ Dodano: Sob 11 Kwi, 2015 ]
A swoja droga gralem w pokera z jednym kolega i dwiema kolezankami, i stety/niestety przegralismy z kolegą i my siedzielismy nago a one w majtkach i stanikach, i nagle przyjechali rodzice kolezanki u ktorej bylismy tak szybko sie jeszcze nigdy nie ubieralem haha | |
| |
 |
boy2010 
Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 761 Skąd: POZNAŃ | Wysłany: Sob 11 Kwi, 2015 |
|
| w rozbierane karty kiedyś grałem
a co do chleba to faktycznie lepsze by było jakieś ciastko albo jakiś owoc ? teraz jak będzie lato to proponuję truskawki
z ''bitą śmietanką'' muszą być pyszne | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.
------------------------------------------------- | |
| |
 |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Sob 11 Kwi, 2015 |
|
| boy2010, truskawki ze śmietaną zawsze są pyszne | |
| |
 |
higo.hago Wiek: 34 Dołączył: 03 Mar 2015 Posty: 30 Skąd: stąd | Wysłany: Sob 11 Kwi, 2015 |
|
| Nie no chleb to jednak chleb, ale np naleśnik/tortilla. A w kamiennej twarzy można by pojsc recznie na dwa baty pod stołem też | |
| |
 |
JedenMoment Wiek: 27 Dołączył: 04 Kwi 2015 Posty: 24 Skąd: wrocław | Wysłany: Sob 11 Kwi, 2015 |
|
| W tą kamienna twarz chetnie bym zagral hehe | _________________ Zyjemy poto by cierpieć | |
| |
 |
17yeol 
Dołączył: 04 Lip 2014 Posty: 109 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 11 Kwi, 2015 |
|
| nie wyobrażam sobie spuszczania się na chleb... niby nie jestem jakimś zatwardziałym katolikiem, w sumie to chyba wcale katolikiem nie jestem, ale z jakichś etycznych przyczyn poprostu bym tego nie zrobił.. tymbardziej nie zjadłbym tego.
A co do tej "kamiennej twarzy" to zagrałbym z wielką przyjemnością | |
| |
 |
legolas1 
|
| to może forumowy zjazd z zabawą w kamienną twarz? | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Sob 11 Kwi, 2015 |
|
| legolas1, wspaniały pomysł | |
| |
 |
17yeol 
Dołączył: 04 Lip 2014 Posty: 109 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 11 Kwi, 2015 |
|
| legolas1, widzę że jesteś z Krakowa więc nie opłaca mi się jechać na drugi koniec Polski żeby zwalić konia xd | |
| |
 |
|