Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     historyjki
Autor Wiadomość
onogi

Wysłany: Wto 25 Lip, 2006   historyjki

dajcie jakies historyjki jak Wam sie udalo zarwac panienke na jedene raz. I nie chce wiedziec w jaki sposob to robiliscie, ale w jaki sposob Ty ją do tego namówiłeś :D I w jakich ciekawych miejscach Ci sie to przytrafiło :roll: ja narazie jestem zielony (prawik) wiec nie chce by cos mi przeleciało sprzed nosa :wink: rozgladam sie, ale nie nie mam doswiadczenia w "namawiamiu" panienek, mowcie!!

chłopiec
Gość
Wysłany: Wto 25 Lip, 2006   

Właśnie.
Przyłączam się do tej prośby :P

skywalker 

A po co Wam to? Nie lepiej żeby takie sytuacje były spontaniczne? Wtedy to ma jakiś urok... A nie to że Wy strict zaplanujecie jakąś sytuacje a potem będzie rozczarowanie bo mi wyszło a wam nie... Poza tym w szkołach jest dość panienek które tylko czekają żeby je ktoś przeleciał i wcale sie z tym nie kryją... A jak chcecie bardziej wartościowe dziewczyny to postarajcie sie w bardziej oryginalny sposób...
Życze powodzenia :wink:
and I gotta girlfriend everywhere"

penis.com.pl
tabletki penilarge
hildegrant

w ogole po co "jak zarwac", chyba najlepiej jest byc zarwanym przez panienke, maksimum zysku przy zeru wysilku... :twisted:

addam

Wysłany: Pią 28 Lip, 2006   

ja bym nie radził czekać na panienkę która sama zarwie, bo można dłuuugo czekać i się nie doczekać. jednak większość kobiet woli, jak upatrzony przez nich mężczyzna, któremu da sie bardzo subtelne znaki zainteresowania, podejmie niby sam inicjatywę.

onogi

Wysłany: Czw 03 Sie, 2006   

hahahaha :D :D udało mi się :D :D:D wyrwałem pierwsza laske :D :D dobrze, ze mialem kondomy, bo nici by z tego bylo 8) 8)

facet 

onogi napisał/a:
wyrwałem pierwsza laske :D :D dobrze, ze mialem kondomy, bo nici by z tego bylo 8) 8)

To że miałeś kondomy nic jeszcze nie znaczy, mogła być przeciez wadliwa :lol: :wink: gratulations 8)

noddy

No i ja z apelem bo mieszkam w malym miescie gdzie te same MORDY widze :| no i nie ma chyba zadnej takiej laki ktora bym chcial :( albo sa zajete albo takie co mozna kopnac w sadlo bo wisi jak worek po ziemniakach na scianie w piwnicy :| Gdzie moge cos wyrwac?

hildegrant

masz neta wiec zaszalej na czatach, forach ( na tym laski raczej nie wyrwiesz :twisted: ) itp...
tylko ostrzegam, ze mozna sie naciac...ale znam tez kilka internetowych malzenstw, ktore niezle sobie radza... :wink:

noddy

hmmm ty to nie glupi pomysl :D wyrywam kilka juz bajeruje ale nie bede dojerzdzal do kobiety po te 30km! :|

hildegrant

noddy: piszemy "rz" po p, b, t, d, k, g, ch, j, w :wink:
jesli warto to mozna i 433 km jechac...

noddy

Wysłany: Pią 04 Sie, 2006   

dobra dobra kazdy czlowiek popelnia bledy w pisowni ale wszyscy wiemo o co chodzi :) a nawet jezeli warto to czy stac by cie bylo codziennie jechac te 400km ??? bys musial nie spac wogole :|

hildegrant

ja mam syna na 2 koncu polski i stac mnie by go odwiedzac...nie codziennie ale raz w miesiacu... :wink:

penis.com.pl
viamax
onogi

grunt to wlasnie zeby wybrac sie na imprezke!! gdzies z dala od okolicznych mord!!
www.osada.pl tam mozesz za darmo ogladac zdjecia i wstawiac swoje. no i napisz do jakiejs maila!!

con brio

noddy napisał/a:
..... a nawet jezeli warto to czy stac by cie bylo codziennie jechac te 400km ??? bys musial nie spac wogole :|

Brednie że niemożna poznać dziewczyny. Albo jesteś jeszcze taki dziecuch, albo jakiś wybrakowany egzemplarz. W Twoim przypadku to kup sobie w sex shopie gumową lalkę. Będziesz ją miał zawsze gotową i zawsze pod ręka.
Śmieszą mnie tacy ludzie. Bez żadnej ambicji, bez odrobiny uczucia. Tylko sex i nic więcej. Chcieliby poznać dziewczynę i po piętnastu minutach już na niej leżeć i po kilku ruchach skończyć "miłość". Nie na tym polega sex panowie. Sex to cały ceremoniał. Dopiero co poznana dziewczyna która idzie do łóżka to dla mnie dz..... W taki sposób sex uprawiają ludzie prymitywni.
Cała przyjemność polega w "zdobywaniu" dziewczyny. Im dłużej, tym sex daje więcej rozkoszy. Dlamnie nieliczy się ilość lecz jakość.
Dla swojego i partnerki dobra zmiencie Panowie nastawienie do sexu. Stawiajcie na jakość. To sie opłaca. Dziewczyny rozmawiają z sobą i opowiadają o swych przygodach. Wyrobienie sobie "renomy" to cel do którego powinniśmy dążyć.

Odpowiedz do tematu