nie wiem o co chodzi |
Autor | Wiadomość |
Nie_za_dużo Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 5 | Wysłany: Czw 03 Sie, 2006 nie wiem o co chodzi |
|
| po masturbacji już przy spuszczeniu zamiast konsystencji ciapkowatej czyli mazi wylatuje mi z penisa tak jak by woda nie wiem czy to coś oznacza czy coś prosze o pomoc | |
| |
 |
rajstopmaniak Dołączył: 28 Maj 2006 Posty: 83 Skąd: Grodzisk Maz. | Wysłany: Czw 03 Sie, 2006 |
|
| Kup witaminę E i zażywaj 200 mg dziennie a zauważysz zmianę. | _________________ "Nie ma nic gorszego jak bezczynność..." | |
| |
 |
onogi Dołączył: 25 Lip 2006 Posty: 27 | Wysłany: Czw 03 Sie, 2006 |
|
| stary jestes juz i tyle!!! masz juz rzadka sperme!!! tzn. wydolnosc Twojej spadla i dlatego masz wode | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
facet Wiek: 41 Dołączył: 13 Lis 2005 Posty: 127 Skąd: pl | Wysłany: Czw 03 Sie, 2006 Re: nie wiem o co chodzi |
|
| Nie_za_dużo napisał/a: | po masturbacji już przy spuszczeniu zamiast konsystencji ciapkowatej czyli mazi wylatuje mi z penisa tak jak by woda nie wiem czy to coś oznacza czy coś prosze o pomoc |
Ile masz lat? | |
| |
 |
con brio Dołączył: 30 Kwi 2006 Posty: 107 | Wysłany: Sob 05 Sie, 2006 Re: nie wiem o co chodzi |
|
| Nie_za_dużo napisał/a: | po masturbacji już przy spuszczeniu zamiast konsystencji ciapkowatej czyli mazi wylatuje mi z penisa tak jak by woda nie wiem czy to coś oznacza czy coś prosze o pomoc |
Jeżeli zamiast ciapkowatej mazi leci niby woda, to dni Twoje są już policzone. Ta niby woda to zlasowany mózg. Nie ma na to ratunku
Trochę mniej anabolików i sterydów | |
| |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Nie 06 Sie, 2006 Re: nie wiem o co chodzi |
|
| con brio napisał/a: | Nie_za_dużo napisał/a: | po masturbacji już przy spuszczeniu zamiast konsystencji ciapkowatej czyli mazi wylatuje mi z penisa tak jak by woda nie wiem czy to coś oznacza czy coś prosze o pomoc |
Jeżeli zamiast ciapkowatej mazi leci niby woda, to dni Twoje są już policzone. Ta niby woda to zlasowany mózg. Nie ma na to ratunku
Trochę mniej anabolików i sterydów |
Jego tez sie czepiasz? Naprawde zwal sobie czlowieku -----> www.89.com
POZDRO! | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Nie 06 Sie, 2006 |
|
| panowie CB i F...jestescie starsi wiec wykazcie sie dojrzaloscia...
takimi tekstami 1: podbudowywujecie swoje ja, 2: dolujecie chlopakow i wzniecacie w nch agresje...
o to w tym wszystkim chodzi? | |
| |
 |
|