Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     nie moge sie podniecic
Autor Wiadomość
rokoo

Wysłany: Sro 02 Sie, 2006   nie moge sie podniecic

cze otoz mam kolejny problem - gdy wale konia to czuje juz podniecenie , stoi mi i wogole ale gdy juz naprawde jesyt blisko to jakos to odchodzi i nic juz nie czuje musze od nowa konia walic... i tak w kolko juz z 30 min walilem konia od 8:00 i nic wczesniej (2 dni temu) sie spuscilem i to trwalo moze ze 2 minuty masturbowanie a teraz 30 min i NIC ! help...

i jezeli mozecie to podajcie jakies inne metody na podniecenie moze one podzaialaja ale wolal bym "tradycyjna":P

skywalker 

Wysłany: Sro 02 Sie, 2006   

Już Ci to wałkowałem kilka razy.. Rak "zwalisz" raz dziennie to będziesz wystarczająco podniecony następnego...
and I gotta girlfriend everywhere"

rokoo

Wysłany: Sro 02 Sie, 2006   

ej dobra mam inne pytanie - gdy mi nie stoi to moge skurke tak obciagnc na dol ze wychodzi caly zoladz.tzn ja wycioagam ze prawie caly - nie czuje przy tym bolu.czy opciagnac go dalej??? czy nie ryzykowac bo moze sie to zle skonczyc.powtarzam NIE CZUJE BOLU.tylko jak mi stanol i opciagalem to zauzwaylem ze mam malutka krekwe na gorze takjakby cos peklo :(

penis.com.pl
viamax
cobi79

Wysłany: Czw 03 Sie, 2006   

róznie to bywa, wiem ze np Ja i moi znajomi nie wszyscy ale kilkka osob ma problemy z dojsciem do orgazmu wytrysku gdy bierze sie Gripex Coldrex itp leki na przeziebienie:(

hildegrant

ciekawe badania moznaby przeprowadzic: wplyw paracetamolu na mozliwosci seksualne czlowieka... :twisted:
rokoo: dla twojej przyszlej partnerki te 30 minut dochodzenia moze byc blogoslawienstwem :wink:

noddy

aha jest wlasnie cos takiego zeby przedluzac dochodznie do wytrysku?:D

rokoo

ej chlopaki mam jeszcze jedno pytanie bo jak mi stanie albo jest w spoczynku to zoladz z jednej strony jest ladny iwogle a z drugiej jest taka malutka skorka i go trzyma i nie wychodzi caluy i jak mam wzwod to troche toboli i wkurza ale da sie zyc ...to jkos samo zejdzie czy co to jest czy kazdy to ma ?

Odpowiedz do tematu