Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Co zrobic aby przyrodzenie wydawalo sie wieksze?
Autor Wiadomość
HappyBoy 

Wysłany: Nie 01 Mar, 2015   Co zrobic aby przyrodzenie wydawalo sie wieksze?

Witam
mam pytanie co zrobic, aby genitalia byly bardziej widoczne w spodniach i wywolywaly zachwy. Macie jakies sposoby? 8)

michal2342 

Wysłany: Nie 01 Mar, 2015   

hmm a co masz az takie male hmm daj foto zobaczymy ocenimy

Rufus1 

HappyBoy, nosić odpowiednie, czyli dpoasowane matki, wtedy podtrzymują jadra i penisa dość wysoko i wtedy powinien się odznaczać. Przynajmniej u mnie to działa

penis.com.pl
orgasm contol
HappyBoy 

Ale w moim wypadku to i tak malo widac :/ niestety w zwisia za duzy nie jest wiec opracowalem taka taktyke, ze wyciagam go z bielizny i gumka podtrzymuje go wyzej przez co znacznie sie odznacza ;) tylko czasem jest to nie wygodne

[ Dodano: Sro 04 Mar, 2015 ]
Wiec zdjecia narazie nie pokarze michal2342 ;) ale opracowalem sposob, aby genitalia bardziei sie odznaczaly, mozna np. Wujasc je z bielizny i zrobic tak aby gumka od bielizny podtrzymywala caly sprzet ;) mam nadzieje ze wiadomo o co chodzi. Jest keszcze standard czyli skarpetki w bokserki ;) Jak macie jakies podobne pomysly to piszcie :D jak kobiety oszukuja nasz pushupami to my tez mozemy :p

Master1989 

Wysłany: Sro 01 Kwi, 2015   

Bielizna męska typu push up, tylko trochę droga:/, możesz również chodzić z odsłoniętym żołędziem wtedy penis wydawać się bedzie większy, ale uwaga na otarcia

cape_horn 

Wysłany: Pon 13 Kwi, 2015   Re: Co zrobic aby przyrodzenie wydawalo sie wieksze?

HappyBoy napisał/a:
Witam
mam pytanie co zrobic, aby genitalia byly bardziej widoczne w spodniach i wywolywaly zachwy. Macie jakies sposoby? 8)

Przypomina mi się moda z lat 70. Wtedy jansy biodrówki mocno obcisłe to była podstawa. Widać to na zdjęciach znanych grup rockowych. Można mierzyć ich kutasy bez ściagania spodni :)

Artrue 

Wysłany: Nie 03 Maj, 2015   

Ja sobie kupiłem tablety SizePower i mały mi się powiększył o 3,5 cm więc nie muszę żadnych gaci typu push up ubierać ;P

Zachariasz 

Wysłany: Nie 03 Maj, 2015   

ta i przybyło cI 5 cm w bicku a jajami zamiatasz po ziemi

johnybastard 

Wysłany: Czw 07 Maj, 2015   

nie ma to jak bujna wyobraźnia :D

Pinoki0 

Wysłany: Pon 18 Maj, 2015   

Ja mam najbardziej wydatne krocze w szarych i błękitnych spodniach. Nie za jaskrawe kolory. Mocno mi ogolnie rozpycha nogawkę, nie zawsze, ale nieraz to aż trochę mi głupio :P a nieraz nie, haha...

Odpowiedz do tematu