Nakładka przedłużająca na bardzo małego penisa |
Autor | Wiadomość |
garner Dołączył: 07 Mar 2015 Posty: 4 Skąd: Bolesławiec | Wysłany: Sob 07 Mar, 2015 Nakładka przedłużająca na bardzo małego penisa |
|
| Witam,
Mam 26 lat, mój penis jest bardzo mały (9,5cm w zwodzie, 10cm w obwodzie). Gdy uprawiam seks z dziewczyną cały czas wypada z pochwy, nie mówiąc już o tym, że ani ona ani ja prawie nic nie czujemy. Zastanawialiśmy się nad zakupem nakładki przedłużającej na penisa - na allegro czy w sexshopach jest ich pełno, przedłużają penisa np o 4cm albo 8cm. Problem w tym, że nakładki te przystosowane są do normalnych rozmiarów penisa, a nie takiego małego jak mój (jedną już wypróbowałem - nakłada się ją jak prezerwatywę, była na mnie za duża). Czy miał ktoś podobny problem i może powiedzieć mi czy istnieją nakładki przedłużające na tak małego penisa? Proszę o pomoc. | |
| |
 |
małyperes Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 98 Skąd: lubuskie | Wysłany: Nie 08 Mar, 2015 |
|
| masz nadwagę? | |
| |
 |
garner Dołączył: 07 Mar 2015 Posty: 4 Skąd: Bolesławiec | Wysłany: Nie 08 Mar, 2015 |
|
| Nie, jestem chudy, nawet bardzo | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
małyperes Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 98 Skąd: lubuskie | Wysłany: Pon 09 Mar, 2015 |
|
| garner napisał/a: | Nie, jestem chudy, nawet bardzo |
To może spróbuj pompki. Z nakładką będzie tobie trudniej dojść. | |
| |
 |
Szkwał Dołączył: 08 Mar 2009 Posty: 144 Skąd: z daleka | Wysłany: Sob 14 Mar, 2015 |
|
| A co mu pompka da ? | |
| |
 |
garner Dołączył: 07 Mar 2015 Posty: 4 Skąd: Bolesławiec | Wysłany: Pon 16 Mar, 2015 |
|
| Wole żeby mi było trudniej dojść, byleby dziewczyna odczuwała JAKĄKOLWIEK przyjemność z seksu. Lepsze to, niż to że nikt z nas nic nie czuje | |
| |
 |
Szkwał Dołączył: 08 Mar 2009 Posty: 144 Skąd: z daleka | Wysłany: Czw 19 Mar, 2015 |
|
| Eksperymentowałeś z wieloma pozycjami ? Na przykład tak zwane "nogi na pagony". Swoją drogą to dziwne, że nic nie czujecie. | |
| |
 |
garner Dołączył: 07 Mar 2015 Posty: 4 Skąd: Bolesławiec | Wysłany: Pią 03 Kwi, 2015 |
|
| Eksperymentowałem z pozycjami dla małych penisów, lecz 90% z nich nie działa, bo mój penis jest za mały. Przy pozostałych penis co chwila się wysuwa przy nawet najdrobniejszym ruchu. Po prostu 9 cm penis to za mało. Moja dziewczyna jest ze mną od 2 lat, kocha mnie i zaakceptowała to że nic nie czuje, ale chcemy używać nakładki na penisa, żeby móc ją zaspokajać. Czy naprawdę nigdzie nie ma nakładek na tak małego penisa,a ludziom takim jak ja nie pozostaje nic innego tylko życie w samotności bez kobiety? | |
| |
 |
Wampir Dołączył: 13 Maj 2015 Posty: 4 Skąd: kielce | Wysłany: Sro 13 Maj, 2015 |
|
| Witam ja po miesiącu zjadłem swoje przyrodzenie. | |
| |
 |
Zachariasz Wiek: 32 Dołączył: 29 Lis 2014 Posty: 317 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 14 Maj, 2015 |
|
| ja pier.dole co za idiota, takich ludzi tylko torturowac bo zabic to mało | |
| |
 |
Wampir Dołączył: 13 Maj 2015 Posty: 4 Skąd: kielce | Wysłany: Pią 15 Maj, 2015 |
|
| Ty weś sie od.eb palancie | |
| |
 |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Pią 15 Maj, 2015 |
|
| Nie można takich użytkowników zbanowac? | |
| |
 |
KochamKobiety Dołączył: 07 Wrz 2016 Posty: 3 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 09 Wrz, 2016 |
|
| Cześć Garner! Nic nie zaszkodzi kupić taką nakładkę przecież nic na tym nie stracisz no może parę złotych, a przekonacie się czy spełni swoją funkcję . Możesz też kupić pierścień erekcyjny i wtedy penis będzie cały czas twardy bo pewnie podczas seksu bardzo się stresujesz i denerwujesz całą sytuacją co nie pomaga w osiągnięciu odpowiedniej erekcji. Nie martw się będzie ok! Glowa i główka do góry i do przodu. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 09 Wrz, 2016 |
|
| KochamKobiety, fajnie że odkopałeś temat.. kolega garner był tutaj ostatni raz Wto 12 Maj, 2015. | |
| |
 |
|