Pogrubianie kwasem hialuronowym |
Autor | Wiadomość |
Bills48 Wiek: 38 Dołączył: 24 Sty 2015 Posty: 63 Skąd: Pomorze | Wysłany: Pią 20 Lut, 2015 Pogrubianie kwasem hialuronowym |
|
| 45 | | |
| |
 |
6GhosT9 Wiek: 39 Dołączył: 08 Lut 2015 Posty: 8 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 20 Lut, 2015 |
|
| Cytat: | Ciekawy jestem jaki efekt uzyskał poddający się operacji. |
Przede wszystkim każdy zabieg tym kwasem to efekt, który utrzymuje się relatywnie krótko, bo kilka miesięcy, mniej niż pół roku. | |
| |
 |
kajok Dołączył: 04 Paź 2005 Posty: 72 Skąd: Poland | Wysłany: Nie 01 Mar, 2015 |
|
| Jak zniknie to wbija się znowu. Jeżeli ktoś natrafi na cały odcinek to niech zapoda. Chętnie sobie obejrzę mimo iż znam temat od środka haha. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
tomek30 Wiek: 40 Dołączył: 01 Mar 2015 Posty: 1 Skąd: Sosnowiec | Wysłany: Nie 01 Mar, 2015 |
|
| Witam! Ja wybieram się na zabieg pogrubienia penisa za pomocą żelu Macrolane,ale dopiero w lipcu i mam na oku dwie kliniki.Czy mógłbyś napisać , ile miałeś w obwodzie przed i po zabiegu w spoczynku i w stanie erekcji? bardzo mi zależy na obwodzie w stanie erekcji,chirurg mówił mi że realne jest 2-3 cm w stanie wzwodu.Jak byś mógł to podaj mi adres do tej kliniki. | |
| |
 |
|