Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Akcja z przyjacielem
Autor Wiadomość
kraszer 

Wysłany: Wto 03 Lut, 2015   

Macie racje, chyba muszę o tym zapomnieć.

Za dużo razem przeżyliśmy, żeby zniszczyć to jednym wygłupem i moimi zachciankami. Bałem mu się powiedzieć o tym, że podobają mi się też faceci. Teraz jako jedyny o tym wie...

Zachowuje się normalnie, jakby nigdy nic, wiec mam nadzieję, że łatwo będzie mi również zapomnieć.

Martwi mnie jedynie fakt, że nie wiem co on sobie może teraz myśleć, że udawałem, że jestem człowiekiem o dwóch twarzach? Widywał mnie z dziewczynami w różnych sytuacjach, zresztą ja jego też.

Shnitzel 

Wysłany: Sro 04 Lut, 2015   

Pytanie czy zyjesz tak by ciebie widzieli inni czy żyjesz dla siebie? Mozesz byc bi, mozesz być gejem, moze to była fascynacja. Jednak za dłuo o tym rozmyslasz by to było jednorazowe. Wiec delikatnie mowiac, to siedzi w Tobie i wyjdzie prędzej czy poxniej.Przed swoimi potrzebami nie uciekniesz, mozesz je jedynie skanalizowac we własciwą stronę.

kraszer 

Wysłany: Sro 04 Lut, 2015   

Chyba żyje tak dla siebie, podobają mi sie kobiety tak samo jak facecu, racja wolałbym ukryc ta słabość do tych drugich, bo jakby nie patrzeć jest to nieźle zboczenir. Może gdy znajdę już ta jedyna z którą zacznę regularnie wspolzyc nie będę miał ochoty na wybryki.

penis.com.pl
bathmate
6GhosT9 

Wysłany: Nie 08 Lut, 2015   

Niestety kraszer, ale takie akcje zazwyczaj są jednorazowe i bardzo rzadko prowadzą do początku czegoś stałego... :(

Pepinek 

Wysłany: Pią 13 Lut, 2015   

Do usunięcia

kraszer 

Wysłany: Sob 14 Lut, 2015   

Jestem pewien, że nikomu tego nie powie. Nie byłby w stanie mnie tak zranić

Odpowiedz do tematu