| wasz pierwszy raz |
| Autor | Wiadomość |
tomek15 Wiek: 29 Dołączył: 28 Maj 2011 Posty: 12 Skąd: Znad morza | Wysłany: Wto 11 Paź, 2011 wasz pierwszy raz |
|
| opiszcie wasze pierwsze bzykanko, w jakim wieku, jak było, jestem ciekaw bo też mnie to niedługo czeka | _________________ Męskość to nie narządy ani słowa. To czyny | |
| |
 |
adamox [Usunięty] | Wysłany: Wto 18 Paź, 2011 |
|
| | 15 lat i już pierwszy raz? Na pewno przemyślana decyzja? | |
| |
 |
tomek15 Wiek: 29 Dołączył: 28 Maj 2011 Posty: 12 Skąd: Znad morza | Wysłany: Wto 08 Lis, 2011 |
|
| | no niekoniecznie teraz ale niedługo. Znam takich w moim wieku co są już po | _________________ Męskość to nie narządy ani słowa. To czyny | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Anaksymenes Wiek: 35 Dołączył: 17 Paź 2009 Posty: 45 Skąd: Milet | Wysłany: Sro 09 Lis, 2011 |
|
| 15 lat? Ty się ledwo co pieluch dopiero pozbyłeś a już chcesz uprawiać seks...
I weź tu miej dzieci | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Sro 09 Lis, 2011 |
|
| | Anaksymenes, jego sprawa, ale także kategorycznie tego nie popieram. | |
| |
 |
ultravoilet Wiek: 31 Dołączył: 14 Lis 2008 Posty: 48 Skąd: Łódź | Wysłany: Pon 02 Sty, 2012 |
|
| Też uważam, że to za wcześnie. Im póżniej tym lepiej, no oczywiście bez skrajności z tym póżniej.
I pamiętaj, złota zasada! Seks tylko z zabezpieczeniem, bez to już robienie dzieci! | |
| |
 |
Luks 
Wiek: 41 Dołączył: 19 Maj 2009 Posty: 232 Skąd: WROCŁAW | Wysłany: Wto 03 Sty, 2012 |
|
| | ultravoilet napisał/a: | | Seks tylko z zabezpieczeniem, bez to już robienie dzieci! |
No nie koniecznie , hehe | |
| |
 |
ultravoilet Wiek: 31 Dołączył: 14 Lis 2008 Posty: 48 Skąd: Łódź | Wysłany: Wto 03 Sty, 2012 |
|
| | Nawet mu tak nie mów... | |
| |
 |
men1995 Wiek: 30 Dołączył: 08 Maj 2013 Posty: 74 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pią 13 Lut, 2015 |
|
| Miałem 16 lat i przyjechała do mnie koleżanka z innego miasta na 2 tygodnie
leżeliśmy raz w łóżku razem (na boku) ja w samych slipach a Ona w koszulce i majtkach
oczywiście mi stanął a że się odwracała to o niego zaczepiła zaczęliśmy gadać o seksie, zadawała pytania odnośnie mojego kutasa, fascynowała się ścieżką do leszka i potem zaczęło się od głaskania mi brzucha i klaty więc nie pozostawałem dłużny i w sumie nie mogłem się doczekać kiedy zacznie go masować pierwszy raz czułem się taki podjarany a zarazem zestresowany i z milionem myśli na sekunde, w końcu to ja zszedłem pierwszy niżej u niej (ręka w majtki i pocieranie cipki palcami) potem w końcu odważyłem się na powolne ich wkładanie oczywiście delikatnie, bo była dziewicą i stało się - włożyła rękę w moje slipy i zaczęło się walenie mojego konia (to jeszcze pikuś)
Po tych całych zabawach palcami, ustami i w ogóle przyszedł czas na główną sprawę czyli seks.
Zdjąłem z niej wszystko, ona zdjęła mi slipy do końca, przez kilka minut całowaliśmy się i pieściliśmy rękoma, w końcu założyłem gumkę (w wielkim stresie i zarazem podnieceniu) położyłem się na nią, nakierowałem stojącego ptaka na jej ciasną, pomasowałem przez chwilę samym czubkiem kutasa wejście do jej skarbu i powoli go wpychałem
jak oceniam pierwszy raz ? Świetnie oboje byliśmy niedoświadczeni, poza tym nikt wcześniej w niej nie był więc była bardzo ciasna i dawało to ekstremalną przyjemność, dodatkowo utrzymujemy kontakt do tej pory | |
| |
 |
| |