| połączenie napletka z żołędziem  biała warstwa | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | hakuqq   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sob 10 Sty, 2015   połączenie napletka z żołędziem  biała warstwa |   
 |                                              | 
 |                                              | Mam 14 lat (Tak wiem ze mam za malo lat co do tego forum ale gdzie indziej moge o tym napisac) Mam problem,nie mam pojecia czy to stulejka czy nie..
 Napletek podczas erekcji schodzi jednak zostaje w jedynym miejscu połączony biała powloka w okolicy cewki tak z 3-4mm szerokosci ... towarzyszy mi to od pewnie 1,5 roku.. ;(
 Niestety z Ojcem o tym pogadac nie moge,nie mam jak z mama troche krepujace wiec pytam narazie tutaj
   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | chomik875   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sob 10 Sty, 2015 |   
 |                                              | A czemu nie możesz z ojcem? Powinieneś spróbować. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | hakuqq   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sob 10 Sty, 2015 |   
 |                                              | Ojciec nie zyje 9 lat wiec od 6 roku zycia wychowuje sie z matka. 
 [ Dodano: Sob 10 Sty, 2015 ]
 I need help ;(
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | chomik875   

|                                              | Rozumiem. Bardzo mi przykro.   A co do problemu, przeszkadza Ci to jakoś bardzo?
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | hakuqq   

|                                              | raczej nie, jedyna wada to to ze przez to "grzybek" przychylony jest w przód nie wiele ale jest |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | boy2010   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 11 Sty, 2015 |   
 |                                              | gdybyś wstawił foto można by się upewnić na 100 % ale według mnie z twojego opisu  to raczej normalnie wyglądający penis |                                              | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
 2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
 3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.

-------------------------------------------------
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |