| Refundacja | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | mati0393   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 21 Gru, 2014   Refundacja |   
 |                                              | 
 |                                              | Witam, mam 21 lat i najprawdopodobniej mam stulejke. Chce sie udac z tym do lekarza, natomiast nie wiem czy zabieg jest refundowany. Mozecie mi pomoc w odpowiedzi? Czy lepiej bedzie sie obrzezac? Jakie sa koszta poszczegolnych zabiego? (mniej wiecej). Dzieki   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Flinston   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 25 Gru, 2014 |   
 |                                              | 
 |                                              | Tak, zabieg usuwania stulejki jest refundowany. Musisz iść do lekarza rodzinnego po skierowanie do urologa. On zbada i stwierdzi czy potrzeby będzie zabieg. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |