Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     przetrenowany kegl?
Autor Wiadomość
mandingo123 

Wysłany: Czw 06 Lis, 2014   przetrenowany kegl?

witam, mam taki problem,ciwcze miesnie kegla od jakis 3,4 miesiecy, codziennie robie sobie po 20-30 zacisniec po 10sek , zacnisiecie po tym 10sek przerwy itd , od 2 tyg cwicze do tego jelq,i teraz podczas masturbacji mam tak ze stanie mi w pelnym wzwodzie i po minucie mam ochote sie odrazu spuscic, dam rade zacisnac kegla zeby tego nie zrobic , ale powale 15 sek i jest to samo, a dawniej tego nie bylo... przecwiczylem kegla czy jak? prosze od odpowiedz

xxxy
[Usunięty]

Wysłany: Czw 06 Lis, 2014   

Witam, wychodzi na to, że masz już zbyt mocny mięsień kegla. Kolega Kadeon napisał na temat tego dobry poradnik a dokładniej o poradnik na temat przedwczesnego wytrysku. Też kiedyś myślałem, że używanie tego mięśnia polega na zaciskaniu kiedy chcesz się spuscic lecz byłem w błędzie. Podczas gdy dochodzisz jak pewnie już zauważyłeś mięsień pc zaciska Ci się samoistnie, faktycznie da się opuźnic wystrysk zaciskając go jeszcze mocniej jednak nie jest to zbytnio skutecznena dłuższą mete. Właśnie cała sztuka polega na niezaciskaniu go, odpowiednim oddechu i rozluźnieniu się ale tak jak już mówiłem przeczytaj sobię ten poradnik tam masz wszystko bardzo ładnie i dokładnie napisane oraz uporządkowane ;) .

kadeon 

Wysłany: Nie 16 Lis, 2014   

Nic dodać nic ująć wytłumaczyłeś xxxy dokładnie i niech kolega skoczy do mojego poradnika jest tam opisane wszystko link w poscie niżej.

penis.com.pl
penilarge krem
Odpowiedz do tematu