Jak bez obrzezania ściągnąć napletek na stałe |
Autor | Wiadomość |
Penitren Dołączył: 28 Wrz 2014 Posty: 97 Skąd: Zakopane | Wysłany: Sob 08 Lis, 2014 Jak bez obrzezania ściągnąć napletek na stałe |
|
| J.w | |
| |
 |
boy2010 
Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 761 Skąd: POZNAŃ | Wysłany: Sob 08 Lis, 2014 |
|
|
to raczej niemożliwe | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.
------------------------------------------------- | |
| |
 |
naroznik01 Wiek: 31 Dołączył: 14 Lut 2014 Posty: 97 Skąd: Opole | Wysłany: Nie 09 Lis, 2014 |
|
| Jest to możliwe choć to w sumie zależy od długości napletka i wytrwałości mnie się tak udaje od 2 lat i teraz zdecydowanie wolę stale odkrytą żołądź niż schowaną.
A sposób jest całkiem prosty, choć na początku efekt ciężko utrzymać. Bierzesz penisa w spoczynku i odciągasz napletek maksymalnie, po czym złap palcami od dołu w miejscu, gdzie napletek wewnętrzny przechodzi w zewnętrzny. Tak trzymając staraj się zwinąć napletek wewnętrzny pod zewnętrzny aż do momentu kiedy oprze się on o koronę żołędzi.
Jeśli nigdy tego nie próbowałeś to możesz pomóc sobie, przylepiając plaster tylko po bokach żołędzi, żeby napletek nie uciekł. Po pewnym czasie wszystko się dostosuje do nowego stanu i będziesz mógł tak chodzić bez pomocy plastrów. Tylko obserwuj czy przypadkiem nie powstaje obrzęk albo coś. Mnie się nie zdarzyło, ale jeśli coś by się zrobiło to lepiej odpuścić takie eksperymenty.
BTW. Po takim czasie bardzo poważnie przymierzam się do obrzezania. Czuję się tak lepiej i uważam, ze mi ten stan będzie bardzo odpowiadał. Problem za długiego napletka zniknie, a poza tym higiena i estetyka po zabiegu to ogromny plus | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|