problem z penisem, skóra sucha, wczesniej swędzenie,POMOCY |
Autor | Wiadomość |
krystianka Dołączył: 28 Paź 2014 Posty: 4 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Wto 28 Paź, 2014 problem z penisem, skóra sucha, wczesniej swędzenie,POMOCY |
|
| Witam.prosze o poradę. Ponad tydzien temu uprawiałem sex bez zabezpieczenia z kobieta. Nie byla to zadna przydrozna pani tylko dobra znajoma, ktora nie uprawia sexu na prawo i lewo. Otoz zaraz na drugi dzien po stosunku(w zasadzie calej nocy stosunków) moj penis byl opuchnięty, pomyslalem ze to od intensywności,ale gdy po 3dniach byl nadal opuchniety i zaczął na dodatek swedzieć to sie przestraszyłem. Wyczytalem aby stosowac masc clotrimazolum no i robie to od tygodnia. Opuchlizna zeszla po 2-3dniach i po tygodniu juz tez nie swedzi jednak na czlonku praktycznie na calej skorze pojawila sie delikatnie łuszcząca skóra, zaznaczam że to dopiero po ponad tygodniu. Czy jedno z drugim moze byc powiazane? Czy moze tamto swedzenie wyleczyłem a to delikatne luszczenie sie to cos innego? Od tamtego czasu nie uprawiwm sexu, znajoma tez twierdzi ze na nic nie choruje, ale jednak u mnie cos sie dzieje nie tak... co zrobic? Smarowac ta mascia dalej tylko teraz skorez zewnątrz tam gdzie sie łuszczy? Nie chciałbym odrazu isc do lekarza, prosze o jakis sposob aby to zlikwidować bez pomocy lekarza. No jak za tydzien nie zniknie to juz jednak rozwaze wizyte... hm a jeszcze dodam ze to co nazwałem łuszcząca sie skóra to moze nie łuszczy się aż tak bardzo, tylko ta skóra jest po prostu sucha. Mam 33 lata i nigdy zsdnych problemów nie mialem z członkiem.... dlatego mam stracha | |
| |
 |
boy2010 
Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 761 Skąd: POZNAŃ | Wysłany: Wto 28 Paź, 2014 |
|
| taki duży a boi się iść do lekarza
nie zwlekaj tylko udaj się do niego
nie ma co samemu tego leczyć bo nie wiadomo co to jest | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.
------------------------------------------------- | |
| |
 |
krystianka Dołączył: 28 Paź 2014 Posty: 4 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Wto 28 Paź, 2014 |
|
| A co kolego myslisz że to może byc? Mam stracha bo był ten sex...
no i nigdy nie miałem zadnych problemów ze sprzętem.
czyli dermatolog tak? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
bartosso Wiek: 32 Dołączył: 14 Sie 2014 Posty: 35 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 28 Paź, 2014 |
|
| Skóra może się łuszczyć i być wysuszona od maści. Pojawiło się jakieś zaczerwienienie? | |
| |
 |
krystianka Dołączył: 28 Paź 2014 Posty: 4 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Wto 28 Paź, 2014 |
|
| Trochę mnie uspokoiles. Nie ma zadnych zaczerwien, plam ani innych rzeczy. Smaruje juz tydzień, poprzednie objawy ustąpiły ale teraz ta suchość sie pojawiła. Nic wiecej nie mam., chcialem jeszcze pare dni posmarować, ale jesli to przez maść to może warto odstawić ja..?
bo w sumie od dzis zacząłem smarowac tez ta mascia ale miejsca gdzie pojawila sie suchość.
Jest 22.50 i stwierdziłem, że
posmaruje jeszcze jutro 3razy maścią clotrimazolum i zobaczymy bo mam wrażenie jakby bylo jednak teraz troche lepiej...
[ Dodano: Sro 29 Paź, 2014 ]
Dzisiaj juz nie jest sucha skóra, tylko taki obszar ok. 1cm2 taki suchy i ciemniejszy jakby mial sie tworzyć strupek czy coś takiego, cos takiego . Nie wiem jak to okreslic. | |
| |
 |
bartosso Wiek: 32 Dołączył: 14 Sie 2014 Posty: 35 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 29 Paź, 2014 |
|
| To według mnie skoro się zrobił jeszcze na tym strupek, to musiałeś trochę się drapać - w końcu swędziało
Według mnie nie masz się czym martwić, spróbuj jakimś nietłustym kremem posmarować po prysznicu. | |
| |
 |
krystianka Dołączył: 28 Paź 2014 Posty: 4 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Czw 30 Paź, 2014 |
|
| Wlasnie sie nie drapalem. To taka krostka bardziej sie robi łuszcząca. Umówiłem sie do dermatologa ale na poniedziałek dopiero,niech obejrzy. Bede spokojniejszy. A nie powinienem sie właśnie posmarowac tlustym kremem zeby to natłuścic? Dzis rano juz tak zrobiłem. Posmarowalrm Linomag em. Ale juz teraz znowu tam sucho i krostka taka łuszcząca sie | |
| |
 |
|